Aurelian Pavelescu loveste iar: „Este nevoie de inteligenta. Votati Viorica Dancila”

politica

Presedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu, le cere simpatizantilor sai sa dea dovada de „inteligenta politica” si sa o voteze pe Viorica Dancila la Presedintie.

„Chiar daca, asa cum apare in sondaje, Iohannis poate castiga turul doi, planul este de a castiga cu un scor astronomic, pentru a putea actiona ulterior cu deosebita agresivitate in demersul anti-democratic, sub pretextul ca are sustinere populara. Plan este deosebit de periculos pentru ca vizeaza instaurarea unei dictaturi dure!

De aceea este nevoie de inteligenta politica si un efort concertat de a ne opune acestui plan. Fac apel, prin urmare, sa nu risipiti voturile pe candidatii fara sanse, acordand votul Vioricai Dancila inca din primul tur, indiferent de simpatii. Orice alta optiune inseamna un sprijin indirect dat lui Klaus Iohannis”, afirma Pavelescu intr-o postare pe Facebook.

„Pentru a-si pune in opera planul, Klaus Iohannis nu a ezitat sa-l distruga pe Dan Barna si USR, aliatii lui. Si intrarea in cursa a lui Paleologu a avut scopul eliminarii lui Barna si indreptarea electoratului catre Iohannis, canalizarea catre Iohannis a unui electorat care nu l-ar fi votat sau nu s-ar fi prezentat la vot, cum Basescu a si declarat de altfel chiar la lansarea lui Paleologu: Basescu, specialist in astfel de diversiuni. Jocuri murdare realizate sub coordonarea lui Iohannis, pentru polarizarea intregului vot al asa-zisei drepte si stangi globaliste, si castigarea alegerilor la un scor urias, conditie pentru instaurarea dictaturii. Daca electoratul anti-Iohannis nu pricepe acest plan, divizand votul pentru Dancila, ne va costa foarte scump. Si nu pe fiecare in parte, ci intregul popor roman. Calea catre dictatura nu mai poate fi oprita!

In conditiile unei polarizari a votului anti-Iohannis din primul tur, Viorica Dancila are sanse sa castige si turul doi. Un prim tur la o distanta mica va mobiliza puternic electoratul pro-Dancila si pro-democratie pentru turul doi.

Votati Viorica Dancila, nu risipiti votul! Sa salvam democratia in Romania!”, mai spune Pavelescu.

Mai mult despre: ,


Comentarii: