Autocaracterizare perfecta. Ziarul liderului PSD Cluj ii face „jegosi” pe cei care au introdus pensiile speciale

politica

Ziar de Cluj, publicatie patronata de Liviu Alexa, presedinte al PSD Cluj, publica un text intitulat „Rusine tuturor jegosilor moral care ati condus Romania dupa 1989!”. Autorul este indignat de pensiile speciale, pe care chiar PSD le-a introdus si ridicat la niveluri scandaloase.

„Pentru majoritatea romanilor pensia inseamna saracie. Nu si pentru vreo suta si cincizeci de mii de indivizi. Pentru pensia acestora facem un efort anual cuprins intre 8 si 10 miliarde de lei. 9000 sunt ‘civili’: magistrati, diplomati, parlamentari, grefieri, piloti, alesi locali. Restul sunt tot ‘civili’: de la militari si militieni, la securisti pe vechi si pe nou. De treizeci de ani dam pensii speciale pana si tortionarilor din fostele inchisori comuniste. Inclusiv turnatorilor de rang inalt.

Poporul roman este in proprietatea acestor ‘speciali’. Acareturile Romaniei sunt considerate de catre acestia ca o mostenire de merit. Si le-au insusit, si gata!

Anul trecut, fondul de pensii a fost de 62,9 miliarde lei. Pentru 5.017.363 de pensionari, minus cei 148.000 care iau caimacul ca s-au auto-servit in numele Romaniei”, a scris ziarul presedintelui PSD Cluj.

„Asa ca: rusine tuturor jegosilor moral care ati condus Romania dupa 1989! Ati fost doar negustori de saracie!”, concluzioneaza chiar ziarul presedintelui PSD Cluj.

Mai mult despre:


Comentarii: