Autoritatile din California au arestat un barbat care detinea ilegal in casa 248 de arme de foc si un milion de cartuse

externe

barbat, California, arme de foc, un milion de cartuse, arestat

Un barbat din Richmond, California, a fost arestat dupa ce in casa lui au fost gasite 248 de arme detinute ilegal si 1 milion de cartuse, a anuntat joi procurorul general al statului.

Barbatul, al carui nume nu a fost dezvaluit, „se presupune ca nu are dreptul legal de a detine arme”, a declarat procurorul general al Californiei, Rob Bonta, intr-un comunicat citat de Business Insider.

Agentii Biroului pentru arme de foc care au perchezitionat locuinta barbatului la 31 ianuarie au gasit 11 mitraliere de tip militar, 133 de pistoale, 37 de pusti, 60 de pusti de asalt, 7 pusti de vanatoare si 3.000 de incarcatoare de mare capacitate, a precizat Bonta. Autoritatile au gasit si 1 milion de cartuse de „diverse calibre de munitie” si zeci de receptori de pusti si rame de pistoale, a precizat procurorul general. De asemenea, au fost descoperite mai multe grenade, dar acestea au fost considerate inerte de catre genistii locali, potrivit comunicatului.

In locuinta barbatului se aflau, totodata, 20 de amortizoare de zgomot si patru pistoale de semnalizare, se arata in comunicat. „In eforturile noastre de a recupera arme de la un individ interzis, am gasit sute de arme presupus ilegale si aproximativ un milion de cartuse”, a declarat Bonta. Autoritatile nu au facut publica locatia exacta a locuintei barbatului.

In locuinta barbatului a fost gasita o mitraliera cu centura de alimentare. Detinerea unei mitraliere este in general ilegala in California, care are unele dintre cele mai stricte legi privind controlul armelor din SUA.

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: