Autoritatile italiene cauta „un idiot” care s-a aruncat de pe o cladire cu trei etaje intr-un canal din Venetia

life

Autoritatile italiene cauta un barbat care a sarit joi de pe o cladire cu trei etaje intr-un canal din Venetia, potrivit CNN.

Numindu-l pe barbat „idiot”, primarul Venetiei, Luigi Brugnaro, a scris, intr-o postare pe Twitter, ca ii va oferi barbatului un „certificat de prostie si multe suturi” pentru actul, care a devenit viral pe retelele de socializare.

Primarul a adaugat si un videoclip cu saritura, spunand ca barbatul si complicele lui care a realizat videoclipul vor fi arestati. In videoclip, persoana, purtand doar boxeri, poate fi vazuta sarind de pe acoperisul unei cladiri intr-un canal, aterizand pe burta.


„Incercam sa-l identificam, sa-l raportam, pe el si pe prietenul lui de mai jos care a facut videoclipul stupid pentru retelele de socializare”, a spus Brugnaro.

Primarul a mai spus ca a trimis politia la cladire pentru a stabili cum a putut barbatul sa intre in cladirea rezidentiala privata si cum a reusit sa ajunga pe acoperis.

„Si-a riscat viata in acel salt, dar este si delincvent. Ei nu inteleg pericolul pe care il creeaza in acest oras. Daca ar fi trecut o barca pe dedesubt?

Brugnaro i-a indemnat pe cei care au vazut videoclipul sa ajute la identificarea persoanei, la care s-a referit ca fiind turist, dar sa nu „aprecieze” videoclipul pe retelele de socializare.

„Ei fac aceste prostii pe retelele de socializare pentru aprecieri”, a spus primarul, adaugand ca „vom folosi legea pentru a-l pedepsi”.

Aceasta saritura este doar cel mai recent incident in care turistii au impresia ca in Italia pot face ce doresc.

Anul trecut, peste 40 de turisti au fost arestati pentru ca au inotat (uneori dezbracati) in canalele din Venetia.

Cititi aici.

In alta parte, o turista americana a fost amendata pentru ca a cauzat pagube in valoare de 25.000 de dolari dupa ce si-a aruncat trotineta electrica pe Treptele Spaniole din Roma.

Un turist saudit a fost amendat dupa ce a condus pe Treptele Spaniole un Maserati inchiriata.

Un alt turist a condus o masina pe pietonalul Ponte Vecchio din Florenta si un altul a facut o plimbare cu un moped prin ruinele Pompeii.

Alti turisti au spart statui in muzeul Vaticanului.

Turistii au fost, de asemenea, amendati pentru ca si-au sculptat initialele pe obiectivele turistice, au furat bucati din Colosseumul din Roma si alte obiecte, de la mozaicuri la degete ale unor statui, din monumentele si muzeele tarii.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , , , ,

Comentarii: