Autoritatile rusesti refuza sa plateasca despagubiri mamei unui tanar cu handicap locomotor, ucis in atentatul de la Moscova si ars complet in incendiul care a urmat

externe

barbat, scaun cu rotile, ucis, Crocus, teroristi, autoritati, compensatii, refuz

Mama unui barbat cu handicap ucis in sala „Crocus” nu a primit despagubirile promise de autoritatile de la Kremlin, pe motiv ca nu poate dovedi moartea fiului ei. Potrivit mai multor martori oculari, teroristii l-au impuscat pe barbat in fata prietenei sale.

Acesta nu a putut iesi repede din sala luata cu asalt de teroristi, deoarece se deplaseaza intr-un scaun cu rotile. Prietena a supravietuit.

Mama barbatului a declarat ca ramasitele fiului ei nu au putut fi gasite sub daramaturi, nici macar cu ajutorul examenului ADN. Potrivit femeii, comisia de ancheta i-a cerut sa dovedeasca ea insasi moartea fiului ei prin intermediul instantei.

Femeia a spus ca a pus la dispozitia Comisiei de ancheta toate fotografiile si inregistrarile video care confirma faptul ca fiul ei se afla in Crocus in timpul atacului terorist. In acelasi timp, potrivit acesteia, fortele de ordine au imagini de supraveghere video cu teroristii care i-au ucis fiul, dar li s-a interzis sa le distribuie pana la finalizarea anchetei.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: