Autoritatile sunt in alerta. Un pakistanez a disparut de la centrul de refugiati din Otopeni

news

Politistii cauta un cetatean pakistanez care a disparut luni seara din Centrul cu regim inchis de la Otopeni al Inspectoratului General pentru Imigrari (IGI), unde era cazat.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului General pentru Imigrari, Ermina Mihai, a declarat, marti, pentru News.ro ca barbatul de origine pakistaneza a disparut in cursul serii de luni, insa nu se cunosc imprejurarile in care s-a produs incidentul, in acest sens Inspectoratul declansand un control.

Reprezentantul IGI a precizat ca barbatul nu avea drept de sedere in Romania si urma sa fie trimis in tara de origine.

Potrivit unor reprezentanti ai institutiei, cetateanul pakistanez intrase in Romania in luna aprilie, dupa ce a trecut fraudulos frontiera, fara a avea asupra sa niciun document.

in lipsa actelor, barbatul le-a declarat politistilor de frontiera ca este cetatean pakistanez. El a fost dus in centrul pentru refugiati de la Otopeni, unde era cazat in regim inchis, in timp ce autoritatile au inceput procedurile de identificare a barbatului, pentru a fi extradat, iar aceasta procedura era in curs.

Barbatul a disparut luni seara, in jurul orei 21.00, dupa ce ar fi sarit gardul centrului, iar reprezentantii IGI au anuntat Politia, Jandarmeria si Politia de Frontiera, existand suspiciuni ca barbatul ar vrea sa iasa din tara pe la Nadlac.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: