„Auzi, ti-e frig?”. Zeci de copii, dezbracati la minus 10 grade de primarul lui Dragnea: „Sunt plus zero grade, n-a fost frig”

politica

Primarul PSD din Zimnicea (Teleorman), Petre Parvu, i-a pus pe copiii care au participat la ceremoniile de 1 Decembrie sa se dezbrace de hainele groase, pentru ca „cineva acolo sus ne filmeaza” si „trebuie sa ajunga la Bucuresti”. Temperatura era de minus zece grade.

„Auzi, dar nu vrei sa-ti dai geaca jos? Ti-e frig?”, ii spune primarul, bine imbracat, unui copil care participa la spectacol, potrivit unei inregistrari realizate de Recorder.ro.

Zeci de copii au fost dezbracati pentru ca primarul sa fie multumit de spectacol. El a explicat ca „cineva acolo sus ne filmeaza” si „trebuie sa ajunga la Bucuresti”. Intrebat de jurnalisti de ce copiii au fost tinuti in frig, primarul PSD a raspuns ca „nu a fost frig, au fost plus zero grade”.

Vezi video de la minutul: 03.40:

Primarul Petre Parvu, aflat la al cincilea mandat, are stranse legaturi cu Liviu Dragnea. In 2017, inspectorii ANI au stabilit ca Petre Parvu, in calitate de primar al orasului Zimnicea, a semnat mai multe contracte de furnizare, de prestari servicii si de lucrari, precum si facturile aferente acestora, incheiate intre Primaria Zimnicea si societatea Tel Drum SA Alexandria.

Potrivit ANI, Petre Parvu a fost in aceste situatii in conflict de interese de natura administrativa, intrucat in perioada in care a semnat contractele avea cu firma Tel Drum Alexandria un contract de inchiriere si un contract de comodat (folosinta) pentru un imobil proprietatea primarului.

Petre Parvu a contestat fara succes raportul ANI la Curtea de Apel Bucuresti. Actiunea s-a a fost respinsa ca neintemeiata, potrivit datelor din portalul instantelor. Primarul a contestat decizia la Inalta Curte.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: