„Auziti ce tampenie, ca si cum noi toti am fi prosti”. Klaus Iohannis il pune taios la punct pe „infractorul sef” Liviu Dragnea – Video

politica

Presedintele Klaus Iohannis a taxat dur, sambata, discursul violent anti-european al lui Liviu Dragnea de la mitingul PSD din Galati.

„Ne trezim astazi cu un infractor in varful statului care spune ca Iohannis si-a chemat stapanii. Auzi! Este pacat, este foarte pacat, fiindca Iohannis i-a chemat pe conducatorii Europei in centrul Romaniei. Suntem europeni, am dovedit-o”, a spus Iohannis cu ocazia lansarii cartii sale, „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa“, la Iasi.

„Acum, la adunari populare, infractorul sef sau seful infractorilor incepe sa atace UE cum ca ne-ar dauna. Auziti ce tampenie, ca si cum noi toti am fi prosti. Ei ne ataca, PSD-ul, ne ataca bunastarea, ne ataca Romania.

Noi vrem sa fim europeni, daca vor altceva sa se retraga si sa ne lase sa ne facem treaba cum stim mai bine”, a mai spus presedintele.

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, sambata, la mitingul organizat la Galati, ca presedintele Klaus Iohannis a folosit summitul de la Sibiu pentru campania lui electorala si interesele sale marunte, adaugand ca acesta „si-a chemat stapanii” si „a cersit inca o sanctiune pentru Romania”.

„I-ati vazut pe liderii europeni la Sibiu, Iohannis a tinut sa reprezinte Romania doar el singur, nu a invitat pe nimeni. Asa cum a furat casele, a furat si ziua Europei. A folosit aceasta ocazie doar pentru el, pentru a castiga ceva. A folosit acest summit pentru Romania? A folosit acest summit, facut cu bani multi, pentru campania lui electorala, pentru interesele lui marunte politice si si-a chemat stapanii. L-am vazut cu totii la televizor cum se plimba singur si nu-l baga nimeni in seama. Asta este soarta slugilor, sunt folosite, dar nu sunt bagate in seama. Acolo la Sibiu sunt sigur ca Iohannis a mai cersit, pentru ca numai de asta este in stare. Nu l-a auzit nimeni vorbind pentru romani, batandu-se pentru Romania, luptandu-se pentru ceea ce trebuie sa primim, pentru respectul cuvenit. A profitat ca a fost singur si a lucrat impotriva Romaniei, a atacat guvernul tarii lui, a atacat democratia, justitia, tot ceea ce este mai bun in aceasta tara”, a afirmat Dragnea, in discursul rostit de pe scena mitingului.

Mai mult despre: ,


Comentarii: