Avalansa de perchezitii MISTERIOASE ale DNA

news

DNA anunta un val de perchezitii in Bucuresti si Teleorman, asociate unor fapte de coruptie, in refuza sa ofere alte detalii, despre cine ar putea fi vizat.

„Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie, efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, comise in perioada 2013-2014.

In cursul zilei de 11 iunie 2015, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 12 locatii situate in municipiul Bucuresti si judetul Teleorman, reprezentand domiciliile unor persoane fizice.

In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii si din partea Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate in prezenta cauza, precizam ca, atunci cand imprejurarile vor permite, vom fi in masura sa oferim detalii suplimentare”, se arata intr-un comunicat al DNA.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: ,

Comentarii: