„Avem propunere de premier”. Ciolacu anunta iar daramarea Guvernului: „Nu mai au credibilitate”

politica

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, joi, ca social-democratii sunt pregatiti sa vina, alaturi de alte forte din Opozitie, cu o propunere de premier, „un specialist recunoscut de toata lumea”, in situatia in care motiunea de cenzura pe care intentioneaza sa o depuna va fi adoptata.

„Asta e treaba Opozitiei sa depuna motiuni de cenzura. Cand PNL depunea motiuni de cenzura, noi veneam sa spunem ‘Domnule nu aveti voie sa depuneti motiuni de cenzura’? (…) Nu mai sunt credibili. Aici este marea problema a acestui Guvern. Acest Guvern trebuie sa plece si sa fie inlocuiti de niste specialisti care sa gestioneze aceasta pandemie si criza economica. Nu mai au credibilitate. Noi suntem pregatiti sa venim cu o propunere de premier.

O sa discutam si cu celelalte forte aflate in Opozitie, ca si PSD, din Parlament sa venim cu o singura propunere, un specialist recunoscut de catre toata lumea. Avem aceasta propunere. E si normal daca daramam un Guvern sa venim cu o propunere. O sa mergem si cu o propunere de proiect economic pe termen scurt pana la alegeri”, a declarat Ciolacu, la Romania TV.

Liderul PSD a amintit ca atributul de desemnare a premierului este al presedintelui, conform Constitutiei. „Eu respect Constitutia. Presedintele numeste, de la cine doreste”, a adaugat Marcel Ciolacu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: