„Avem un lider cu viziune”. Rovana Plumb anunta deja ca Liviu Dragnea va fi candidatul PSD la Presedintie – Video

politica

Vicepresedintele PSD Rovana Plumb a declarat, vineri, la Targoviste ca „PSD trebuie sa dea candidatul” la alegerile prezidentiale, taind astfel sperantele lui Calin Popescu Tariceanu ca va candida la Cotroceni cu sustinerea PSD. DEclaratia a fost facuta in prezenta lui Liviu Dragnea.

„Partidul nostru se afla in fata a patru mari incercari electorale. Doua anul acesta, pe care le stiti, alegerile europarlamentare si alegerile prezidentiale, unde PSD trebuie sa dea candidatul”, a spus Rovana Plumb apasat, fiind apoi aplaudata de cei din sala.

Cine ar putea sa fie candidatul? A raspuns tot Rovana Plumb ceva mai tarziu.

„Liviu Dragnea este cel care tine partidul unit, Liviu Dragnea este cel care a adus cele mai importante victorii pentru Romania si pentru PSD, Liviu Dragnea este cel care si-a asumat dezvoltarea Romaniei, aducerea de bunastare, de prosperitate. (…) Avem un lider cu viziune,  acesta este presedintele PSD, Liviu Dragnea”, a declarat Plumb.

De altfel, toate discursurile sustinute de Liviu Dragnea in ultimele doua saptamani, la conferintele de alegeri ale filialelor PSD, seamana tot mai mult cu o platforma politica pentru alegerile prezidentiale.

„Sunt deranjati ca am zis si noi, totusi, bancile sa mai sprijine si economia, dobanzile sa fie mai mici totusi decat sunt acuma. Asta doare? Deranjeaza? Sa ne trateze si pe noi ca pe ceilalti. Ii doare ca am inceput sa vorbim serios despre alimentele otravite care intra in Romania. Nu avem dreptul sa stim daca laptele e sanatos? Nu avem drept la viata? Pentru asta trebuie sa fiu demonizat si omorat? Nu trebuie sa ma lasati singur.

De ce producatorii romani nu au sansa sa-si duca si ei marfa la galantare? De ce trebuie sa nu aiba sansa producatorii de mere, de pere, de cireste, de legume, sa isi vanda marfa la galantare in Romania si trebuie sa cumparam numai de afara? Vorbim de dreptul nostru de a trai la noi in tara. Despre asta e vorba. Sunt multe de spus”, a spus Dragnea, recent, la o reuniune politica a PSD Resita.

„Liviu Dragnea a avut un discurs de candidat la Presedintie”, a comentat apoi Bogdan Chirieac la Antena 3.

Dragnea a declarat, a doua zi, ca a convenit cu liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, ca dupa alegerile europarlamentare sa prezinte impreuna un candidat comun la alegerile prezidentiale, care sa fie sustinut de coalitie.

Liviu Dragnea a fost intrebat, la Slobozia, daca va candida la alegerile prezidentiale si a raspuns: ”Sigur nu voi candida la europarlamentare”.

Cand jurnalistii au revenit asupra faptului ca nu exclude o candidatura pentru functia de presedinte, Dragnea a spus: ”Nu vorbesc de candidatura la prezidentiale, cu nimeni, niciunde, nicicand. Dupa europarlamentare, discutam. Am convenit cu domnul Tariceanu ca, dupa alegerile europarlamentare, impreuna, sa prezentam un candidat comun care sa fie sustinut de alianta”.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: