Averea lui Gabriel Oprea, luata la CONTROL de ANI si ANAF. Are venituri IMENSE

news

ANI a demarat verificarea averii vicepremierul Gabriel Oprea, ca urmare a unei sesizari depuse de o avocata. Aceasta a constatat „existenta unor grave inadvertente si neregularitati”.

Sesizarea a fost depusa de avocata Diana Monica Croitoru-Anghel, la „solicitarea unui client”.

„Va transmitem Adresa nr. 7293/G/II/18.02.2015 transmisa de Agentia Nationala de Integritate cabinetului nostru de avocatura, prin care s-a decis demararea efectuarii evaluarii averii domniei sale in urma sesizarilor formulate de catre petent cu privire la existenta unor grave inadvertente si neregularitati existente intre Declaratiile de avere in perioada 2004-2014 depuse de vicepremierul Gabriel Oprea”, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com de avocatul Diana Monica Croitoru-Anghel.

Aceasta a  precizat ca a depus mai multe sesizari la ANI cu privire la averea lui Gabriel Oprea.

„Au fost vreo trei sesizari, plus o completare la o sesizare. Prima a fost depusa in ianuarie, iar aceasta dateaza din 18 februarie si a fost incununata de succes, pentru ca s-a stabilit demararea procedurii de verificare a averii.

O sa depunem si o sesizare la ANAF, desi in urma sesizarii depuse catre ANI, inspectorul Dan Dumitru Mantu mi-a spus ca a procedat la trimiterea unei sesizari catre ANAF. Am crezut ca e de buna-credinta, dar s-a dovedit ca nu a existat nicio sesizare, desi a spus ca a facut-o”, a spus avocata.

Vicepremierul Gabriel Oprea este unul dintre cei mai bogati politicieni din Romania. Potrivit declaratiei de avere are doua terenuri intravilane in Voluntari, doua case de vacanta, trei vile in Bucuresti, doua apartamente in Bucuresti plus un spatiu comercial. Numai din chirii incaseaza anual in jur de 100.000 de euro. La acestea se adauga masini de lux si bijuterii si obiecte de arta in valoare de peste 60.000 de euro.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: