Avertisment de la Bruxelles: „Este o migratie PERMANENTA. Un transfer de populatie colosal care va schimba viata Europei”

news

Europarlamentarul Traian Ungureanu dezvaluie ca afluxul migrationist este departe de a se reduce, el avertizand ca ne confruntam de fapt cu o „migratie permanenta”. Ungureanu avertizeaza ca „fata si viata Europei vor fi schimbate”.

„Primul val de populatii islamice a patruns pina in inima Germaniei, se pregateste sa forteze Canalul Minecii si a urcat in Scandinavia, pina in preajma cercului polar. In replica, liderii apuseni au dat buzna la recitat versul rasaritean dupa care ‘ce e val ca valul trece’. Ipoteza a fost repetata cu ardoarea unei rugaciuni pe buza Niagarei. Ipoteza a cazut repede si din ea au aparut doua noutati de cosmar.

Prima ne spune ca migratia n-a incetat pe timp de iarna. Aproape o suta de mii de migranti au patruns in Europa in ianuarie.

A doua ne anunta ca avem in fata ceva ce se cheama migratie permanenta. Un transfer de populatie colosal care va schimba fata si viata Europei. Curind, poate in urmatoarele citeva saptamini, masele pornite din Orient vor matura din cale Iordania si Libanul spre a se revarsa in Europa. Acolo vor gasi o clasa politica inepta cind nu e timorata de superstitii pioase”, scrie Ungureanu in Adevarul.

Europarlamentarul acuza din nou complicitatea principalelor puteri europene si ironizeaza acuzatiile la adresa statelor est-europene care refuza sa primeasca imigranti, locuitorii acestora fiind considerati din acest motiv „primitivi si infectiosi”.

„Ce nadejde sa tragem cind ii vedem pe italieni facindu-se pres persan si acoperind cu placaj statui romane din muzeul onorat de vizita marelui lider iranian? Pretul: 20 de miliarde in contracte imediate de investitii. Bietii italieni. N-au auzit de proverbul care avertizeaza: daca-i dai nas lui Iran…

Nemaivorbind de Franta, pentru care pretul convenit e 118 bucati Airbus. Si Franta e in mina: abia a plecat ayatolahul si, la Elysee, s-a asternut covorul rosu pentru luminosii conducatori ai Cubei populare. Da, e vorba de Franta, sora noastra mai mare si mai stricata care ne cearta prin MCV-uri pentru coruptie si nelegiuri in timp ce se tine de mina cu prieteni care spinzura disidenti de macarale la Teheran. Apropos! Si macaralele alea or avea nevoie de un service. Poate o companie franceza?

Sa revenim la umorul pozitiv. La una dintre acele stiri neconfirmate care scriu mai multa istorie decit o mie de stiri confirmate. Umbla vorba prin Parlamentul European ca, recent, o delegatie afgana si-a anulat vizita oficiala explicind ca Bruxelles e un oras prea periculos. Afganii stiu ce stiu. Au aflat, proababil, din surse sigure, fratesti si locale, ca la Bruxelles poate sari in aer orice, cu tot cu delegatie oficiala.

Si asta ne spune ca e prea tirziu. Coloanele care se misca fara oprire din Orient spre Europa ajung acasa. In orase deja cucerite. Iata de ce autoritatile etice si politice europene nu mai sint acasa. Sint pe alta lume si vorbesc interesant, politicos si singure din cavou. Ignoranta acestor oameni care au invatat sa creada in disparitia istoriei, retragerea geografiei si imblinzirea omului nu e numai inspaimintatoare. E induiosatoare. Priviti destinul Angelei Merkel, hegemonul liberal al Europei.

Minata de idealuri neverificate, doamna Merkel a batut cu incredere la poarta iadului. Si poarta s-a deschis. Liderii care tin sa ne explice ca Europa e datoare sa infieze tot restul lumii ar trebui sa aiba grija, mai intii, de propria lor cultura. Acesti oameni nu stiu ce au atins, ce au stirnit si ce au scos la lumina. Istoria. Iar istoria e, asa cum vor afla curind acesti pionieri ai ignorantei vinovate, un vortex fara sfirsit in care fierb contradictii, amintiri neiertatoare, violenta animala si absurditate scelerata.

Mai pe intelesul si spre paguba tuturor: iadul. Poarta la care a batut avintat dna Merkel. Nenorocirea vine de afara si asta doar pentru ca e chemata dinauntru. Mantra cretina care aduce dupa fiecare noua oroare musulmana discursuri promusulmane nu va ramine fara rezultat. Comisia Europeana e chiar nerabdatoare sa vada ce se poate intimpla daca intoarce batrina realitate cu capul in jos.

Stenograme recent publicate ni-l infatisaza pe cutare Comsiar european anuntind ritos ca hartanirea femeilor de la Koln nu are nicio legatura cu refugiatii. Asa e. Martienii sint suspectul principal. Si daca mai asteptam o luna-doua vom afla ca destrabalatele de nemtoaice au tabarit pe bietii refugiati pudici si complexati. Mai e timp. nu prea mult, sa ne amuzam pe seama acestor clovni cu dosar de sfint.

Dupa care se va intimpla ce se s-a mai intimplat. Cei ce cauta rafinaria cu aruncatorul de flacari in mina o vor gasi. Eruptia rahitica dar reala a rasismului, fascismului si violentei insotitoare nu va intirzia. Logica neiertatoare a istoriei se va adeveri inca o data: trufia ingerilor falsi cheama la treaba strigoi ingropati. Ce putem face noi esticii?

Ni s-a spus ca, daca nu absorbim migranti, ne dam arama pe fata si pe tot corpul. Ne dovedim, adica, primitivi si infectiosi. A se scuti si a se lua seama la postura celor ce ne dau lectii. Convinsi ca ne pot reeduca, pedagogii promigratie au decis ca e nevoie sa inverseze un proverb si s-au bagat ca laptele in musca. Interlocutorul fiind doar un pic mai plat ca zidul, nu ne-au ramas prea multe. Poate doar sa triplam latimea Dunarii. Propunerea de a o popula cu crocodili nu e de luat in seama pentru ca i-ar putea necaji rau pe ecologisti. Deocamdata stam asa, mut si prosteste, intr-o sceneta de grup in care vestul a pus caruta inaintea boilor dupa care s-a apucat sa le tina cursuri de etica si mecanica. Tocmai de asta e, poate, mai bine sa fii bou. Desi nu e foarte clar cine e boul”, incheie europarlamentarul Traian Ungureanu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: