Avertisment ferm din Primaria Capitalei: „Se prefigureaza dezastrul pe fieful primaritei Firea. Dati mai departe ca e nasol”

news

Consilierul general PNL Ciprian Ciucu avertizeaza ca in Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, se prefigureaza un adevarat dezastru.

La Comisia de Buget a Consiliului General s-a discutat despre cele 10 companii pe care Minunea Minunilor din Primaria Capitalei – Gabriela Firea – si le doreste din cele 19, a scris Ciucu pe pagina sa de Facebook.

„Viziune? Nema! Membri PSD si ALDE nu stiau nici ei mai mult decat noi. Ce vrea cu companiile astea? Nu este clar. Vrea sa le dea la toate cate un capital de pornire de cate 25.000 de euro!!! Pai hai sa facem un calcul simplu: 25.000 x 19 = 475.000! Deci toate, nu conteaza daca este firma de constructii (cu necesar de capital pentru buldozere, macarale, muncitori etc.) sau firma de managementul voluntarilor (e nevoie doar de cateva birouri), toate au 25.000 Euro, capital de pornire (minim prevazut de lege pentru sauri).

I-am intrebat care este viziunea lor cu aceste companii, daca au planuri de afaceri, ca investitorii se uita la planuri de afaceri. Nema! Cica planurile de afaceri le vor face cei pe care-i vor pune ei directori. Deci ei vor companii si pace! Nu este clar pentru ce vrea sa dea cei 475.000 in afara de salarii pentru oamenii lor, PSD/ALDE si, probabil, PMP. In comisie au argumentat clar: acolo vor aduce oameni bine pregatiti (zic ei) si vor muta oamenii buni din Primaria Capitalei. Asta ar fi catastrofal pe termen lung”, a scris Ciucu, intr-o postare intitulata „Companiile lui Firea, 475.000 de euro pentru nimic”.

Potrivit liberalului, in teoria administratiei, executivul (in cazul nostru primaria) isi asuma mereu functia strategica, adunand cei mai buni oameni din propriul sistem in aparatul de lucru al primariei. Companiile, institutiile subordonate, nu fac nimic altceva decat sa puna in practica ce se gandeste in Primarie, asa e logic, asa e normal.

„Ce face Gabriela Firea/PSD/ALDE? Taman invers! Vrea sa duca expertiza, platita din bani publici, in afara Primariei! In companii! Hai sa facem impreuna un exercitiu de imaginatie. Imaginati-va ca veti prelua dvs. Primaria din 2020, veti fi primar. Aveti nevoie cu oameni cu care sa lucrati. Ii mai gasiti in Primarie? NU! Sunt oameni care depind direct de Gabriela Firea si nu sunt functionari publici! Nu raspund conform obligatiilor functiei publice. Te pot ignora cu zambetul pe buze si cu asta basta! Vor putea lua acasa documente, ascunde contracte, se vor putea face ca ploua”, a explicat Ciucu.

„Hai, dati mai departe pentru ca e nasol. Se pare ca vrea sa ignore si votul cu 2/3, chiar maine. Poate afla si presa libera si cu capacitate de a explica oamenilor dezastrul ce se prefigureaza”, a conchis Ciucu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: