news

Avertisment pentru clientii Lidl. S-a pus la cale o frauda majora: „Circula pe canalele online, inclusiv pe Facebook si pe WhatsApp”

Lidl Romania anunta ca ca pe internet are loc o tentiva de frauda menita sa ii insele pe clientii acestui lant de supermarketuri.

„Lidl Romania avertizeaza clientii cu privire la o tentativa de frauda, care circula pe canalele online, inclusiv pe Facebook si pe WhatsApp. Oferta ‘NOI OFERIM VOUCHER GRATUIT 500$ PENTRU A SARBATORI CEA DE-A 11-A ANIVERSAR’” redirectioneaza utilizatorii catre site-ul www.lidl.eu/anniversary, o pagina web care nu apartine Lidl Romania sau partenerilor sai.

Utilizatorii de Internet sunt sfatuiti sa nu incerce sa acceseze acest link. Acest demers nu este organizat de catre Lidl Romania, iar compania se distanteaza ferm de asemenea modalitati de promovare, luand toate masurile necesare pentru a impiedica raspandirea acestei tentative de frauda.

Lidl Romania recomanda clientilor care vor sa vada ofertele companiei sau sa se inscrie la concursuri organizate de catre retailer sa acceseze doar link-urile gazduite de catre website-urile www.lidl.ro, surprize.lidl.ro sau de catre canalele oficiale de social media: www.facebook.com/lidlromania, www.instagram.com/lidlromania”, se precizeaza intr-un comunicat al Lidl.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Rachete Patriot pentru Ucraina, Ciolacu nu mai recunoaste ce a spus acum doua zile

Premierul PSD Marcel Ciolacu si-a schimbat pozitia in legatura cu eventuala trimitere a uunui sistem…

31 de minute ago

Fostul sef al serviciilor de informatii, Nikolai Patrusev, va ocupa pozitia de consilier al lui Putin

Fostul secretar al Consiliului de Securitate al Rusiei, destituit de Vladimir Putin, Nikolai Patrusev, va…

45 de minute ago

Piedone o acuza pe Anca Alexandrescu ca a luat spaga: „Vrei sa spun eu despre traistele tale pe care le-ai carat?” – Video

Scandal in direct la Realitatea Plus, luni seara, intre o realizatoare a postului, Anca Alexandrescu,…

2 ore ago

Propagandistii Kremlinului sustin ca Occidentul a pierdut Razboiul Rece: „Finlanda si-a mentinut existenta datorita Uniunii Sovietice”

Directorul general al studioului de film Mosfilm, Karen Sahnazarov, sustine ca Uniunea Sovietica a castigat…

3 ore ago

Diana Sosoaca, discurs legionar in plenul Parlamentului: „Iudeo-bolsevicii au omorat peste 800.000 de romani in temnitele comuniste”

Senatoarea Diana Sosoaca a sustinut, marti, 14 mai, in Parlament, cu ocazia „Zilei solidaritatii si…

2 ore ago