Avertismentul lui Basescu pentru Iohannis: „Va trimite inapoi in bratele turnatorului Felix”

politica

Traian Basescu il avertizeaza pe Klaus Iohannis ca validarea ca minstru de Finante a lui Eugen Teodorovici ar fi un semnal negativ din partea sa. „Va rog, ramineti pentru romani cel din 16 noiembrie 2014”, spune fostul presedinte.

„Inteleg ca v-ati inteles cu V.V.Ponta pentru desemnarea lui Eugen Teodorovici la Finante. Si eu am facut erori. Poate nu ati stiut ca s-a opus retinerii si arestarii lui Dan Sova pentru falsificarea probelor.

Dar astazi cind stiti acest lucru din imaginile de la Gindul, a-l valida pe Teodorovici care a votat pentru ascunderea adevarului, este un semnal care va trimite inapoi la Grivco si in bratele turnatorului Felix.

Va rog, ramineti pentru romani cel din 16 noiembrie 2014. Toti avem nevoie de speranta, inclusiv un fost presedinte”, a scris Traian Basescu pe Facebook.

Eugen Teodorovici va fi ministru al Finantelor, iar functia acestuia de ministru al Fondurilor Europene va fi preluata de Marius Nica, pana in prezent secretar general al Ministerului Muncii, a anuntat vineri premierul Victor Ponta, precizand ca propunerile au fost acceptate de presedintele Klaus Iohannis.

La randul sau, Administratia Prezidentiala a precizat, intr-un comunicat difuzat vineri, ca presedintele Klaus Iohannis si prim-ministrul Victor Ponta au convenit in cursul unei intrevederi la Palatul Cotroceni asupra desemnarii noului ministru de Finante in persoana lui Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene si ca la conducerea Ministerului Fondurilor Europene va fi numit, in locul lui Teodorovici, Marius Nica.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: