Avertismentul unui senator PNL: Dragnea da ordonanta pentru amnistie in maxim 2 saptamani. Adica o noua viata si curcubeu pentru toti baronii PSD

politica

Senatorul liberal Alina Gorghiu sustine ca, pana la sfarsitul lunii, va fi data ordonanta de urgenta legata de amnistie, precizand ca nu va fi nicio schimbare a lui Liviu Dragnea din fruntea PSD, „pentru ca toti adversarii lui au pus presiune pe el cu acest scandal public in care au manevrat-o pe Firea, ca sa dea OUG legata de amnistie”.

In opinia Alinei Gorghiu, intre liderul PSD, Liviu Dragnea, si primarul Capitalei, Gabriela Firea, nu este o „batalie pe principii”, iar acest scandal public este de fapt o presiune la adresa lui Dragnea pentru a da aceasta ordonanta.

„Cine se mai gandeste ca in PSD, intre Dragnea si Firea – si lasii din umbra fiecaruia, se da vreo batalie pe principii, sa-si ia gandul. E atat de stravezie miza fiecaruia, dar niciuna nu are legatura cu agenda publica sau cu Romania! Nu va fi nicio schimbare a lui Dragnea de cei din PSD, pentru ca toti adversarii lui au pus presiune pe el cu acest scandal public in care au manevrat-o pe Firea, ca sa dea OUG legata de amnistie! Adica o noua viata si curcubeu pentru toti baronii PSD”, a scris Gorghiu pe Facebook, potrivit Agerpres.

Ea a aratat ca este evident ca Dragnea nu va intra in sedinta de conducere a PSD fara sa „poata flutura” textul ordonantei privind amnistia, iar PNL trebuie sa introduca in textul motiunii de cenzura aceasta tema.

„Dupa iesirea sefului PSD de aseara, e evident ca nu va trece saptamana asta sau urmatoarea, adica nu va intra in sedinta lor de conducere de la sfarsitul lunii, fara sa poata flutura textul OUG cu amnistia, care ii va aduce uralele dupa care tanjeste! PNL deja ar trebui sa introduca in textul motiunii de cenzura aceasta tema, care va starni multa scarba in societatea romaneasca”, a adaugat Alina Gorghiu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: