Avion prabusit in Franta. Ceva STRANIU a vazut un MARTOR inainte de tragedie

news

Un martor ocular care a observat avionul Airbus A320 al companiei low-cost Germanwings cu putin timp inainte ca acesta sa se prabuseasca in Alpii francezi relateaza ca aparatul zbura la o altitudine foarte joasa, dar nu a remarcat vreun alt element care sa indice posibile probleme, consemneaza agentia EFE.

Tot ce mi s-a parut straniu este ca la acea altitudine nu avea cum sa treaca de munti”,  afirma martorul, citat de Agerpres. El este seful unei fabrici de cherestea din localitatea franceza Prads-Haute-Bleone, in apropierea careia s-a prabusit avionul. Tragedia s-a produs intr-o zona montana greu accesibila.

El mai spune ca nu a observat fum iesind din avion si nici nu a auzit zgomote neobisnuite, dar nu a auzit nici impactul aparatului cu solul, care s-a produs la circa zece kilometri departare de locul unde se afla in acel moment.

The Guardian a alcatuit un grafic al zborului, care arata cat de brusca a fost caderea.

grafic

Politia considera ca va fi nevoie de multe zile pentru scoaterea trupurilor neinsufletite de la locul catastrofei.

Iata si prima imagine de la locul accidentului.

imagine

Politia franceza a afirmat ca nu exista niciun supravietuitor dupa prabusirea avionului Airbus A320 al companiei Germanwings marti in sudul Frantei si se pare ca va fi nevoie de multe zile pentru scoaterea trupurilor neinsufletite de la locul tragediei, avand in vedere zona muntoasa greu accesibila, relateaza Reuters.

”Va fi nevoie de zile pentru scoaterea victimelor din zona, apoi a resturilor” avionului, a declarat un inalt reprezentant al politiei, Jean-Paul Bloy, pentru Reuters.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: