Avocata lui Dragnea, mesaj pentru Dana Garbovan: „Imi pare nespus de rau”. Sustine ca strainii au intervenit

news

Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, ii transmite Danei Garbovan un mesaj in care isi manifesta regretul ca aceasta nu a fost acceptata de Klaus Iohannis in functia de ministru al Justitiei.

„Imi pare nespus de de rau ca au prevalat interesele politice si, probabil, alte interese mai ‘presus’ de cele ale bastinasilor. Sa ne rugam la bunul Dumnezeu si sa speram ca vom trai ziua in care justitia ca arata asa cum ati dorit dvs. sa o faceti. Incredere si curaj in continuare!!!”, a scris Teodosiu pe pagina de Facebook a Danei Garbovan.

 

Captura: Ionel Stoica/Facebook

Iohannis a anuntat miercuri ca respinge toate propunerile lui Dancila.

„Resping propunerea pentru ministrul justitiei. Nu voi tolera sa fie ignorat votul dat in 26 mai, cand s-a blocat prin votul romanilor programul PSD si ALDE de a destructura justitia, de a opri lupta anticoruptie si de a baroniza total Romania. PSD si ALDE sunt vinovate pentru dezastrul actual, pentru politizarea institutiilor si nu voi tolera propuneri care sunt total impotriva valorilor democratice in care cred majoritatea romanilor si in care cred si eu”, a spus Iohannis, referindu-se la Garbovan.

Mai mult despre: ,

Comentarii: