Avocatul Poporului, spulberata chiar de Raed Arafat: „O sa intre in istoria pandemiilor din lume. Ceea ce am patit in Romania nu a patit nicio tara din Europa”

news

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta (DSU), Raed Arafat, a criticat dur, miercuri, contestatiile facute de Avocatul Poporului la Curtea Constitutionala fata de masurile de protectie sanitara.

„Avocatul Poporului o sa intre in istoria pandemiilor din lume. Ceea ce am patit in Romania nu a patit nicio tara din Europa. Fapta Avocatului Poporului de a anula anumite masuri legislative este una extrem de grava in lupta impotriva pandemiei pe care o ducem in Romania” a declarat Raed Arafat la Medika Special.

Arafat a criticat si modul in care Avocatul Poporului a transmis catre spitalele COVID-19 din tara informari cu privire la monitorizarea facuta de institutie prin mecansimul anti-tortura. „Actul acesta va intra, de asemenea, in istoria pandemiilor. Cand se trimite o hartie la spitale ca sunt monitorizate pentru tortura, deja se intelege ca medicii sunt tortionari sau ca pacientii din spitale sunt tortionari”, a precizat Raed Arafat.

El a precizat ca Avocatul Poporului nu a cerut si punctul de vedere al DSU.

„Au fost facute niste demersuri fara a se comunica cu noi. Nu am cerut explicatii Avocatului Poporului”, a mai subliniat Arafat.

Mai mult despre: ,

Comentarii: