Avocatul PSD din cazul crimelor se declara speriat de Gheorghe Dinca: „Ma gandeam ca ne arunca cate unul pe acolo”

news

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, s-a declarat inspaimantat, marti seara, de „forta” pe care o emana Gheorghe Dinca. Tonel Pop sustine ca „cineva” il invata pe Dinca o strategie prin care „sa-si ascunda complicii”.

Tonel Pop a participat alaturi de anchetatori la momentul in care Gheorghe Dinca le-a indicat locul din padure unde a aruncat ramasite Luizei Melencu. El spune ca nu a vorbit cu Dinca, insa s-a declarat speriat de „forta” acestuia.

„Chiar ma gandeam ca ne arunca cate unul pe acolo. Inspira o forta bruta extraordinara, era sigur pe el, stapan pe sine”, a spus avocatul la Antena 3.

El a continuat apoi cu teoriile conspiratiei, sustinand ca cineva il invata pe Dinca ce sa spuna. Avocatul s-a declarat convins ca anchetatorii vor sa inchida dosarul cat mai repede.

„Este cineva care il alimeneteaza cu chestiuni de ordin juridic. Are o strategie pentru a-si ascunde complicii. Credeam ca are cel putin doi dintre cei mai buni avocati din tara”, a sustinut Tonel Pop.

Intr-o analiza despre comportamentul lui Tonel Pop, jurnalista Ioana Ene Dogioiu aduce aminte ca acesta a lucrat pentru PSD si pentru Liviu Dragnea.

„Bruiajul este ingrozitor, inclusiv din directii politice. Avocatul familiei Luizei Melencu este Tonel Pop, avocat oficial al PSD, care apare pe statele de plata ale PSD. Tonel Pop statea pe banca alaturi de Liviu Dragnea la ultimele termene ale procesului Bombonica.

Mi-e greu sa cred ca familia Melencu a ajuns la el intamplator din satul lor. Mai degraba cred ca el si-a oferit serviciile, fiind trimis ca sa agite apele in directia vruta. Si omul este o sursa de scandal, ineptii, aiureli si conspirationism.

In plus, cred ca are si rolul de a-l tine sub control si observatie pe bunicul Luizei, cel care le striga autoritatilor: ‘ati facut legi ca sa scoateti infractorii din puscarii si uite unde am ajuns'”, a scris Dogioiu pe ziare.com.

Mai mult despre: ,


Comentarii: