„Azi putem trimite PSD in istorie”. Cristian Ghinea anunta care este diferenta dintre Barna si Dancila

politica

Lupta stransa intre Viorica Dancila si Dan Barna pentru accederea in turul doi al prezidentialelor. Europarlamentarul USR Cristian Ghinea anunta ca, potrivit simularilor, diferenta intre cei doi va fi de numai cateva mii de voturi.

„Pe simularile noastre, cateva mii de voturi vor face diferenta – depinde de tine sa faci istorie in urmatoarele ore. Dragi prieteni, suntem foarte aproape de un rezultat istoric.

Nu va lasati intoxicati de cifre scoase din burta de presa sistemului. Asa au zis si la europarlamentare, sondajele lor ne dadeau la multe procente in spatele PSD si in ziua alegerilor ne-am batut la diferenta de mii de voturi.

Sondajul USR-PLUS recent arata ca e o distanta mica. Simularile facute de noi pe prezenta de vot actuala ne arata ca Dan si Dancila vor fi la mii de voturi

Ganditi-va la cateva lucruri:

La europarlamentare noi am avut 199.000 de voturi din Diaspora si PSD doar 9.000. Si ganditi-va ca prezenta la vot e acum, in Diaspora, peste orice record anterior.

Pe judete, vedem mobilizare in Cluj, in Bucuresti, in Brasov – unde am castigat alegerile europarlamentare.

Prezenta la vot la orase – peste rural.

Repet: sondajul nostru (metodologia validata data trecuta la europarlamentare, singurul sondaj care a aratat scorul final) ajustat pe prezenta la vot ne da un rezultat bara la bara cu PSD.

Acum e despre mobilizare la vot”, a scris Ghinea pe Facebook.

Jurnalistul Catalin Tolontan anunta ca, potrivit unor rezultate exit poll de la ora 14.00, Dan Barna are sanse reale sa intre in turul doi al prezidentialelor.

„Dancila are 5 procente peste Barna, dar candidatul USR-PLUS creste si mobilizarea electoratului tanar il poate duce in turul 2!”, anunta Tolontan pe Facebook.

Rezultate exit poll ora 14.00:

Klaus Iohannis – 39%

Viorica Dancila – 21%

Dan Barna – 16%

Mai mult despre: ,

Comentarii: