B1 TV l-a DAT AFARA pe cel mai ACID CRITIC al lui Victor Ponta. Ce motiv a invocat postul

news

Catalin Prisacariu, realizator al emisiunii „Butonul de panica”, si unul dintre cei mai duri critici ai lui Victor Ponta, a anuntat ca B1 a intrerupt brusc colaborarea cu el.

„Vineri, la finalul emisiunii, am spus ca “ne revedem luni, de la ora 19.00″. Ieri, adica simbata, pe seara, conducerea postului m-a informat ca nu ne revedem luni. Nici de la 19.00, nici de la alta ora. Si nici in vreo alta zi. Emisiunea mea, deci, a fost scoasa de pe post.

Singurul motiv invocat: situatia financiara precara a postului. Daca va intrebati cum de verdictul financiar pomenit mi-a fost comunicat simbata seara, nu pot decit sa ridic din umeri si sa imi imaginez ca, poate, fix atunci, simbata seara, departamentul contabil al postului a incheiat o munca extenuanta la un raport de audit care a aratat cit de grava e problema. Dar adevarul e ca habar n-am.

Asadar, relatia mea cu B1 TV se incheie aici, dupa o colaborare de aproape doi ani si jumatate si vreo cinci sute de ore de emisie. Sper ca scoaterea mea de pe post sa fie suficienta pentru ca B1 sa se salveze de la faliment, ii urez succes conducerii postului in acest titanic demers”, a scris Prisacariu pe blog.

Jurnalistul a mai mentionat cu nu a fost contactat pentru niciun fel de negociere legata de bani.

El si-a insotit textul cu o imagine in care B1 reia mare mesajul de Pasti al lui Victor Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: