„Ba, baiatule, tu esti un golan, daca eu sunt trompeta”. PSD-ul, o adunatura de interlopi. Iata inregistrarea – Video

politica

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, si viceprimarul Bucurestiului, Aurelian Badulescu (PSD), s-au injurat si au zbierat unul la celalalt in direct la Romania TV, folosind replici din mediul interlop. Stefanescu face parte din tabara Dragnea in timp ce Badulescu este sustinator al Gabrielei Firea.

Scandalul a avut loc in contextul in care Firea il acuza pe Dragnea ca se foloseste de Stefanescu pentru a-i intoarce impotriva ei pe consilierii PSD din Bucuresti.

Iata cateva dintre replicile pe care Stefanescu si Badulescu si le-au aruncat in direct:

Badulescu: Domnule Codrin Stefanescu, nu degeaba v-am facut trompeta. Opriti-va din chestia aceasta. Taci si lasa-ma sa vorbesc! Ai rabdare! Te duci si imbarligi pe toata lumea! L-am cautat astazi! M-am dus dupa el la restaurant si a fugit. Asta stie el sa faca. Am vrut sa ma duc si sa ii zic: ‘iti pun ciorba in cap, smechere care esti!’. A fugit pe acolo cu servetelul la gat.

Stefanescu: Uitati-va ce limbaj de maimuta are. Cum poate fi acest personaj bizar viceprimarul Capitalei? Cum poti sa reprezinti tu Bucurestiul, bai omule? De unde te-a scos Gabriela Firea? Din ce palarie te-a scos Gabriela Firea? Nu vei mai fi membru PSD! Habar nu am ce vorbeste omul acesta care se poarta ca un golan. E treaba lui.

Badulescu: Sa taca din gura. Ai aerul acesta de superioritate. Nu-l recomanda nimic.  (…) Daca nu luati mustiucul de la trompeta nu se opreste

Stefanescu: Ba, baiatule, tu esti un golan, daca eu sunt trompeta

Badulescu: Atentie. Eu inca imi respect presedintele in functie. Eu ii respect pe toti cei care au functii. De aceea s-au prezentat consilierii generali, pentru ca au fost sunati de la sediul partidului, lucratorul de acolo spunand ca este de la biroul secretarului general. Au respectat solicitarea si s-au prezentat. Iar acolo au ajuns intr-o situatie de tip DNA pe care o reclama dumnealui, ca domnule, nu e bine si i-a pus sa dea declaratii. Ce declaratii sa dau, domnule? Tu ma chemi pe mine sa dau declaratii? Ce sunt eu Nutu Camataru, ca sa ne pui sa dam declaratii?

Vezi dialogul inintre cei doi scandalagii de la minutul 18.30:

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: