„Ba, Dragnea….ba ! Olga… este butaforie, nu este ce crezi! Este ce vezi!”. Furie printre politistii din Dolj, dupa ce inca un agent a fost atacat

news

Sindicatul Politistilor din Dolj a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie a unui politist care a suferit o agresiune puternica din partea unui interlop. POlitistii sunt indignati ca autoritatile nu fac nimic pentru a-i proteja.

„La I.P.J. Dolj nicio saptamana fara un ultraj ! Acum o saptamana, un cocalar se lauda pe facebook ca o sa il taie cu un cutit pe asa. Manafu Gabriel pentru ca l-a lasat fara permisul de conducere. Romania dormea!

In aceasta dimineata, in jurul orelor 4.00, ap. Cepoi Sorin a fost lovit cu capul in nas de un porumbel antifonat cu o alcolemie in aerul expirat de 0,87 , porumbel care savarsise o infractiune de talharie la un cazino. Somn usor Romania ! Nu iti meriti politistii ! Ba Dragnea….ba ! Olga… este butaforie, nu este ce crezi ! Este ce vezi ! Ai mare grija sa nu plece doctorii din tara ! Politistii daca raman pot sa moara! Sa va fie rusine domnilor politicieni, indiferent in ce partid va aflati ! S.O.S. Stejar, extrema, urgenta ! Politia Romana este in moarte clinica ! Cineva interesat de soarta politistului roman?”, afirma sindicalistii.

politist

La sfarostul lunii iulie, ppremierul Mihai Tudose a anuntat, sambata, ca patrulele nu vor mai fi niciodata asigurate de un singur politist, dupa ce politistul Sorin Vezeteu a fost omorat in gara Burdujeni din Suceava de un tanar de 23 de ani.

„Am vorbit si cu sindicatele si cu doamna ministru, trebuie sa evitam, fiindca gradul de periculozitate al acelei munci de a patrula de unul singur este infiorator. Si nu patruleaza in locuri linistite, ci patruleaza in cele in care exista potential negativ. Patrulele nu vor mai fi niciodata asigurate de un singur om. Isi pune viata in pericol absolut gratuit”, a declarat Mihai Tudose.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: