„Ba, tare retardati mai sunteti”. Minciunile PSD privind situatia de la Statul Major starnesc reactii dure. Klaus Iohannis este considerat vinovat de PSD

politica

PSD afirma ca presedintele Klaus Iohannis a lasat Armata Romana fara sef de Stat Major chiar in contextul intalnirii pe care a avut-o cu secretarul general al NATO si ca este ea mai grava vulnerabilizare a Armatei de dupa caderea regimului comunist. PSD sustine ca Klaus Iohannis trebuie sa renunte la incapatanare si sa numeasca un nou sef al Statului Major.

„Iohannis nu intelege nimic din obligatiile pe care le are fata de Armata Romana. Chiar in contextul intalnirii pe care a avut-o cu secretarul general NATO, Iohannis a lasat Armata Romana fara sef de Stat Major! Este cea mai grava vulnerabilizare a Armatei Romane de dupa caderea regimului comunist si pentru prima oara cand o armata din cadrul NATO ramane fara comandant militar! Chiar daca decizia Curtii de Apel nu este definitiva, Armata Romana nu poate ramane in incertitudine si nu poate fi subiect de dispute politice! Iohannis trebuie sa renunte la incapatanare si sa numeasca un nou sef al Statului Major!“, sustine PSD intr-un mesaj distribuit pe Facebook.

Utilizatorii de Facebook nu s-au lasat pacaliti de mesajul PSD si au reactionat in forta.

„Ba, tare retardati mai sunteti. Iohannis nu a pierdut nimic, doar voi sunteti niste mincinosi incurabili. Cititi procedura, pana la judecarea pe fond, se suspenda decretul in cauza. Asa ca, nu s-a judecat nimic, doar mintea voastra bolnava vede altceva. Va uitati prea mult la Latrina 3 si va cititi stirile de pe ‘stiripesurse'”, a comentat o romanca.

Armata ramane fara sef dupa ce MApN a obtinut in instanta suspendarea decretului prin care mandatul lui Nicolae Ciuca la conducerea Statului Major al Apararii a fost prelungit.

Curtea de Apel Bucuresti a decis joi suspendarea decretului privind numirea lui Ciuca, in procesul in care MApN a cerut „anulare act administrativ +suspendare dec. nr. 1331/28.12.2018”, parati fiind presedintele Klaus Iohannis si Administratia Prezidentiala, actiune depusa in 11 ianuarie. Decizia nu este definitiva.

Mai mult despre: ,

Comentarii: