news

„Ba, voi sunteti in casa inchisi. Voi sunteti niste terminati, retardati si noi ne permitem sa mergem cum vrem!”. Politia l-a inhatat rapid – Video

Un tanar care s-a laudat intr-un live pe Facebook ca „se plimba pe unde vrea” si ca restul romanilor sunt „terminati, retardati, care stau inchisi in casa” a fost prins si apoi amendat de politisti. „Dar ce am facut, sefu’?”, le-a spus el politistilor.

Marti, in jurul orei 18:00, mai multi tineri au incins o petrecere in parcarea de langa restaurantul McDonald’s din Braila, ascultand muzica si dansand. Unul dintre indivizi a transmis live pe Facebook si i-a indemnat pe internauti sa nu respecte prevederile Ordonantelor Militare.

Dupa distractia din parcare, tinerii s-au urcat intr-un autoturism BMW inmatriculat in Arges si au plecat din oras, in directia Insuratei, continuand insa sa filmeze, dar si sa ii injure pe cei care stau in case, relateaza debraila.ro.

Mai mult decat atat, soferul de etnie roma s-a filmat cand conducea cu aproape 200 km/h. „Ba, voi sunteti in casa, va uitati la mine, stati in casa inchisi, si eu ma plimb pe afara… si voi, in *** mea, la bloc, inchisi! (…) Uitati si voi cum se ridica acul, terminatilor! (…) Voi sunteti niste terminati, retardati si noi ne plimbam la 200 la ora. Dau 200-300 de euro si imi iau permisul inapoi. Noi ne permitem sa mergem cum vrem!”, a spus soferul.

In scurt timp  a fost tras pe dreapta de politistii braileni pe drumul european 584. Ialomiteanul de 23 de ani, aflat la volanul unui autoturism BMW, nu avea permisul de conducere valid. Astfel, el s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis.

Totodata, politistii au constatat ca nici soferul, dar nici cei doi pasageri din masina, cu varste de 20 si, respectiv, 28 de ani, nu detin documente care sa le justifice prezenta pe raza judetului Braila, motiv pentru care primit cate o amenda 2000 de lei fiecare.

Si oamenii legii nu s-au oprit aici! Intrucat soferul s-a filmat in timp ce injura, a fost amendat cu inca 3.290 lei, conform Legii 61/1991 pentru adresarea de expresii jignitoare in spatiul public si OUG 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, pentru nepurtarea centurii de siguranta pe timpul deplasarii si pentru folosirea telefonului mobil in timpul condusului.

„Dar ce am facut, sefu?”, s-a plans soferul politistilor, a relatat jurnalistul brailean Alin Cristea.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Israelul confirma ca doi dintre muncitorii thailandezi luati ostatici de Hamas pe 7 octombrie au fost ucisi

Armata israeliana a anuntat joi ca doi thailandezi, muncitori agricoli dintr-un kibbutz atacat de Hamas…

27 de minute ago

Revolta a politistilor, cum sunt amenintati de interlopi din Prahova: „Dai de belea cu mine daca ma mai deranjezi pana la 10 seara” – Video

Imagini revoltatoare ale modului in care doi politisti sunt amenintati de un grup de interlopi…

8 ore ago

Inteligenta Artificiala, antrenata cu episoade din „Prietenii tai” si „Teoria Big Bang” pentru a invata sa detecteze sarcasmul

Nu conteaza ca poate trece examenul de barou, poate trece testele medicale si poate citi…

13 ore ago

Gigantul Chevron se retrage din Marea Nordului dupa 55 de ani de operatiuni petroliere in zona. Care este cauza

Compania americana Chevron a declarat ca urmeaza sa isi vanda activele de petrol si gaze…

13 ore ago