Bacalbasa, facand semn cu mana la gura in Parlament: „Nu mi-am luat medicamentele”. Sedinta a fost suspendata

politica

Dezbaterile din plenul Parlamentului asupra bugetului de stat pe 2019 s-au incheiat dupa aproximativ 14 ore, urmand sa fie reluate vineri. Deputatul PSD Nicolae Bacalbasa a reclamat de la tribuna ca e de la ora 9 la sedinta si ca nu si-a luat medicamentele, dupa ce liberala Alina Gorghiu a propus prelungirea lucrarilor pana la finalizarea discutiilor.

Deputatul Bacalbasa a mers la tribuna si a reclamat ca nu si-a luat medicamentele, dupa ce liberala Alina Gheorghiu a cerut prelungirea programului de lucru.

„Sunt aici de la 9 dimineata. E ora 12:00. Nu mi-am luat nici medicamentele”, a spus el in aplauzele salii. „Cea mai sincera interventie pe ziua de azi”, a comentat deputatul USR Iulian Bulai.

Discutiile pe tema bugetului au inceput joi dupa ora 9:00, una dintre cele mai impportante decizii luate fiind cea a majorarii alocatiilor pentru copii, care a provocat tensiuni intre putere si opozitie in ceea ce priveste votul si sursa de finantare a unei astfel de masuri care ar duce la cresterea deficitului bugetar. Propunerea a apartinut PNL si a fost adoptata la limita, prin votul opozitiei.

Dezbaterile vor fi reluate vineri, cand este programat si votul final asupra proiectelor Legii bugetului de stat si Legii privind asigurarile sociale de stat pe 2019.

Mai mult despre: ,


Comentarii: