Badalau, atac suburban. Cine este tanarul profesor care indrazneste sa se opuna Clanului Badalau chiar pe domeniul acestuia

politica

Presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau, a lansat sambata, cu o zi inainte de alegeri, un atac suburban la adresa profesorului Adrian Gabriel Pintilie, un liberal care a indraznit sa candideze pentru postul de primar in Bolintin Vale, orasul de resedinta al Clanului Badalau.

Badalau sustine ca profesorul „nu a facut absolut nimic” si face comentarii suburbane la adresa vietii de familie a aacestuia,  desi profesorul a avut ani in sir „rezultate exceptionale” cu elevii de la o scoala din Bolintin Vale.

„In disperarea lor, cei de la PNL l-au gasit, cautand prin Bolintin Vale, pe un anume ‘Pintilie’ care nu a facut absolut nimic in viata lui, nici pentru el, nici pentru nimeni, si a carui obsesie o reprezentam eu si primarul PSD Daniel Traistaru. Azi, ilustrul anonim ‘Pintilie’ s-a trezit sprijinit de Rares ‘ruj roz’ Bogdan, imbujorat si foarte ‘vesel’ dupa o campanie, pesemne, cu multe mese bogate si la fel de multe… grade la bauturile aferente.

Rares ‘ruj roz’ il lauda azi pe bietul ‘Pintilie’, a carui singura realizare notabila a fost aceea ca s-a ‘MARITAT’. Eu zic ca tocmai l-a ingropat politic, dar asta este treaba lor…

Pe de alta parte, recunosc, sunt vinovat! Sunt vinovat pentru ca am adus fonduri in Bolintin Vale, pentru ca l-am sprijnit in toate proiectele pe primarul Daniel Traistaru, pentru ca am contribuit cu tot ceea ce am putut la modernizarea orasului Bolintin Vale!”, a scris Badalau pe Facebook.

In Bolintin Vale se afla casoiul fiului lui Badalau, Gabriel Badalau, din care in iulie 2020 au fost furate 15 ceasuri de mana, din care doua din aur, in valoare de 50.000 de euro.

Adrian Gabriel Pintilie s-a confruntat cu atacuri violente din partea Clanului Badalau inca de acum trei ani, cand Badalau l-a identificat drept o posibila amenintare politica.

Iata un articol din ziare.com din 2017 in care este descris in detaliu ce a patit Pintilie din cauza ca a indraznit sa faca performanta pe mosia lui Badalau.

„Despre profesorul Pintilie pot vorbi rezultatele: zeci de premii an de an la olimpiadele scolare la nivel judetean sau national, la mai toate ramurile sportive: sah, rugby, fotbal, handbal, cros, atletism etc.

Toate acestea, in conditiile in care scoala unde preda nu are un teren de sport si pana acum cateva luni nu avea nici sala de sport. Despre omul Adrian Gabriel Pintilie pot vorbi cel mai bine elevii sai. An de an, acesta le asigura pregatirea copiilor din munca voluntara si din fonduri proprii. La finalul fiecarui an scolar, el doneaza salariul din ultima luna pentru a-i premia pe copiii cu rezultate foarte bune la concursurile sportive. Desigur, el este un paria in scoala sa.

O amenintare pentru clanul PSD, care vede in el un potential de imagine neexploatata de banda lui Badalau. Adrian Gabriel Pintilie nu vrea decat un tratament normal din partea scolii. Iar visul sau este ca scoala la care preda sa aiba un teren de sport.

Rugamintile sale repetate, sustinute de rezultatele exceptionale obtinute ani la rand de elevii sai, nu i-au induplecat insa pe apropiatii ‘famigliei’ Badalau sa ia aceasta masura. Realizand ca pentru acestia tinerii, educatia sau sportul nu reprezinta prioritati, dar si cu speranta de a le oferi concetatenilor sai o administratie transparenta si curata, el a candidat la primarie impotriva protejatilor lui Badalau din partea PACT. De atunci, a devenit tinta gruparii Badalau: a fost jignit, amenintat si denigrat public.

In trecut, in cel mai pur spirit bolsevic, i s-a interzis sa afiseze la avizierul scolii diplomele obtinute de elevi si au fost organizate sedinte ale Consiliul de Administratie al Scolii Generale din Malu Spart ca profesorul Pintilie sa fie prelucrat de colectivul de munca, criticandu-l in speranta ca va fi ‘distrus psihic’.

Acum cateva zile, atacurile la adresa lui Adrian Gabriel Pintilie au atins o noua borna. Acesta este linsat public si amenintat cu plangeri la inspectorat si la politie intr-un articol dintr-o publicatie locala. Materialul poate fi accesat aici.

Cum s-a ajuns aici? O postare pe o retea de socializare a unui utilizator care nu-si dezvaluie identitatea (folosind poza de profil a unui cunoscut actor de la Hollywood) l-a acuzat pe profesorul Pintilie ca ar fi dat note mai mici unor elevi la educatie fizica, pe baza unor ‘simaptii’ politice si pentru a le scadea media in mod deliberat. Stiindu-se nevinovat, Adrian Gabriel Pintilie s-a aparat si a explicat ca notele pe care le da elevilor tin doar de performantele acestora si de nimic altceva.

In apararea sa au sarit si fosti elevi ai sai. Ulterior, in urma unor presiuni uriase, una dintre eleve a fost nevoita sa nege afirmatiile facute, sustinand ca a fost ‘manipulata’ de Adrian Gabriel Pintilie. Pentru banda lui Badalau, totul este permis pentru a-si salva imaginea. Chiar si a recurge la presiuni asupra unor copii.

Adrian Gabriel Pintilie este un exemplu de cetatean responsabil care desi a dat mereu atat de mult pentru comunitatea sa, a simtit ca poate da si mai mult. Dar implicarea politica se plateste scump pe mosia lui Badalau. Te poate costa nu doar efort, bani si reputatie profesionala, dar poate duce si la umilinta publica”, scria Valentin Stefan pe ziare.com.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: