Badalau este disperat, l-a trimis pana si pe fiul sau la televiziuni pentru a-l apara: „Acel domn a venit la un eveniment privat neinvitat”

politica

Scandalul Badalau se amplifica. Presedintele executiv al PSD le-a ordonat apropiatilor sai sa acorde interviuri televiziunilor centrale in care sa nege existenta vreunui incident violent cu deputatul PNL, Marin Anton. Pana si fiul lui Badalau a tinut sa isi prezinte varianta.

„A fost doar un schimb de replici barbatesc. Acel domn a venit la un eveniment privat neinvitat, a venit in mijlocul nostru provocandu-ne verbal. Probabil a dorit sa devina vedeta, i-a reusit. Sunt convis ca nu se va ajunge la audieri la politie pentru ca nu exista nicio baza. Au fost 1.000 de oameni de fata”, a declarat Gabriel Badalau la Antena 3.

Si Marius Mina, presedinte al Consiliului Judetean Giurgiu si fin al lui Niculae Badalau, sustine ca nu este nimic adevarat in acuzatiile deputatului PNL Marin Anton. Acesta l-a acuzat pe Badalau ca l-a lovit cu pumnul, la o nunta, sambata seara.

”Era o nunta in familie, ca sa spun asa. Eram doar cei din PSD, se casatorea baiatul primarului din Comana cu fata primarului din Colibasi. Eram afara, pe terasa. Marin Anton a venit singur, nu a venit cu sotia. A venit neinvitat. In loc sa mearga la o masa, s-a invartit prin jur, l-a cautat cu privirea pe Niculae Badalau. S-a uitat prin sala si a venit spre el. A inceput un schimb de replici, dar in afara acestor cuvinte mai tensionate, nu a fost niciun contact fizic, nici nu au fost mai aproape de doi-trei metri unul de altul. Au fost 200 de oameni de fata. Nu e nimic adevarat din ce zice Anton”, a declarat Mina pentru DCNews.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: