Badalau nu mai are multe zile in PSD. Mugur Ciuvica, furios: „E un bou. Am si eu doua surori in Diaspora”

politica

Declaratiile jignitoare ale lui Nicilae Badalau la adresa romancelor care muncesc in strainatate au reusit sa infurie chiar si sustinatorii PSD. Mugur Ciuvica l-a catalogat drept „bou” pe Badalau.

„Ce a spus Badalau, politic vorbind, e o prostie. E o chestie lipsita de bun simt la modul general. Nu poti sa cataloghezi mase de oameni in felul acesta. (…) Daca domnul Badalau face sau nu pasi in spate, e treaba PSD sa socoteasca. Cred ca va fi un pic mai complicat cu pasi in spate, dar, repet, e treaba PSD.

Am uitat sa va spun: am si eu doua surori, singurele de altfel, in Diaspora de 25-30 de ani. Dar nu am fost foarte afectat de declaratia domnului Badalau, ca am zis ca e un bou si nu am ce ma agit”, a declarat Ciuvica la Antena 3.

Si deputatul PSD Florin Manole i-a cerut lui Niculae Badalau „sa faca un pas un spate”, dupa ce acesta a sugerat ca mare parte dintre romancele aflate la munca in strainatate se ocupa cu prostitutia.

„Eu cred ca domnul Badalau trebuie sa faca un pas in spate. Mama mea lucreaza in strainatate, face parte din Diaspora. E foarte serioasa si regretabila declaratia. Sunt foarte emotionat, nu stiu cum sa ma exprim.

‘Fetele alea’ sunt victimele traficantilor, ale saraciei. Nu e cazul ca ‘fetele alea’ sa primeasca acele cuvinte din partea lui Badalau. Nu trebuie sa faca un pas in spate, ci mai multi pasi in spate. Nu ma intereseaza daca se supara sau nu se supara cineva, sper ca mai multi colegi sa ia pozitie”, a declarat deputatul PSD Florin Manole la Romania TV.

Badalau a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Giurgiu, ca doar o mica parte dintre romanii din Diaspora sunt ”legali”, restul fiind ”fetele alea de le duc astia”.

„Ei au 700.000 de oameni avem care au domiciliu, pasapoartele alea cu domiciliu, care-s legali. Restul pana la 3-5 milioane, ca se vehiculeaza tot felul, sunt fetele alea de le duc astia”, a declarat Badalau intr-o conferinta de presa la Giurgiu.

In 2018, Badalau o aparut intr-o inregistrare video la o petrecere din Giurgiu in care romanii din Diaspora erau batjocoriti de catre manelisti. „Pentru nasul Nicu Badalau si pentru tot PSD-ul”, au spus manelistii inainte de a canta o melodie cu versurile „sa vina Diaspora, ca noi ne p…m pe ea”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: