Badalau, primul mesaj dupa ce PNL i-a zdrobit PSD-ul in Giurgiu. Finul lui, Marian Mina, a fost trimis la tomberon

politica

Presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau, acuza PNL ca a apelat la o „masinarie meschina” prin care a castigat alegerile in judetul Giurgiu. Candidatii PSD au pierdut atat CJ Giurgiu cat si primaria municipiului Giurgiu.

„In calitate de presedinte al PSD Giurgiu, doresc sa le multumesc giurgiuvenilor care ne-au acordat increderea lor, la alegerile de duminica trecuta! Ii felicit pe toti primarii social-democrati care au castigat un nou mandat, ii respect si le multumesc pentru curajul de a ramane alaturi de noi, dupa toate presiunile si amenintarile la care au fost supusi! Au demonstrat ca realizarile sunt cele care vorbesc pentru un gospodar si le doresc mult succes in finalizarea tuturor proiectelor de dezvoltare a localitatilor pe care le administreaza!

De asemenea, ii felicit si le multumesc tuturor candidatilor nostri, tinerilor care au luptat pana in ultima clipa! Sa nu va descurajati! Trebuie sa mergeti mai departe, pentru ca sunteti valorosi, pentru ca voi aveti puterea sa schimbati in bine tot ce inseamna administratie si politica! A fost doar o etapa si stiu ca veti castiga!

Marian Mina, te felicit pentru ca ai luptat cu o ‘masinarie’ meschina, nemaiintalnita, pana acum, in judetul nostru. Chiar si in aceste conditii, ai obtinut un scor bun, mai ales in municipiul Giurgiu, unde esti invingator! Sunt mandru de realizarile tale la conducerea Consiliului Judetean Giurgiu si stiu ca drumul tau politic si administrativ nu se va opri aici, dimpotriva! Atat de multi giurgiuveni au aratat ca au incredere in tine si pentru ei merita sa lupti, in continuare!

Mi-ar fi placut sa le pot spune ‘felicitari’ si celor de la PNL, dar stim cu totii in ce conditii au castigat aceste alegeri, la Giurgiu. Oricum, sper ca vor indeplini toate promisiunile facute in campanie si le cer sa lucreze pentru cei care i-au votat, NU pentru partid si NU pentru ei insisi!”, scrie Badalau pe facebook.

Liberalul Dumitru Beianu este noul presedinte al Consiliului Judetean Giurgiu, dupa ce a obtinut 60.255 de voturi din partea alegatorilor giurgiuveni la alegerile locale de duminica, 27 septembrie, respectiv 48,81% din voturile valabil exprimate, potrivit BEJ Giurgiu.

Social-democratul Marian Mina, cel care a detinut pana acum functia de presedinte al CJ Giurgiu, a obtinut 43.277 de voturi, respectiv 35,06%, iesind pe locul al doilea. Mina este finul lui Badalau.

In ceea ce priveste voturile pentru consilieri judeteni, PNL a obtinut 62.240 voturi, respectiv 50,42%, PSD a obtinut 40.978 de voturi, respectiv 33,19%, ALDE – 5.775, respectiv 4,67%, PRO Romania – 5.738, respectiv 4,64%, Alianta USR PLUS – 4.194 de voturi, respectiv 3,39%, PMP – 3.429, respectiv 2,77%, iar FIN – 1.075 de voturi, respectiv 0,87%.

In aceasta situatie PNL a obtinut 18 mandate de consilieri judeteni, iar PSD 12 mandate plus unul prin redistribuire, astfel fiind ocupate toate cele 31 de locuri de consilieri judeteni.

La alegerile locale din 27 septembrie numarul total al alegatorilor din judetul Giurgiu a fost de 222.786, numarul celor prezenti la urne a fost de 131.696, respectiv o prezenta de 59,11%, numarul total al voturilor valabil exprimate a fost de 123.429, iar al celor nule de 7.870.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: