Badalau trece la contraatac si il ameninta pe Marin Anton: „Daca treci pe langa cineva si iti aduce injurii de familie cu sotia, e clar ca reactia…”

politica

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat luni, legat de incidentul din weekend cu fostul deputat Marin Anton, care l-a acuzat ca l-ar fi lovit, ca exista o politica de decredibilizare a liderilor PSD.

„Cred ca exista o politica a unora in a decredibiliza liderii PSD pe tot fel de tiganeli de lucrul asta. Cred ca schimbul politic trebuie sa fie pe idei, trebuie sa fie pe guvernare. Pentru asta ne-au trimis oamenii aici, nu sa spunem de mama sau de altceva. E foarte adevarat, judecand la rece, dar as vrea ca fiecare sa se puna in pielea mea. Daca treci pe langa cineva si iti aduce injurii de familie cu sotia, e clar ca reactia… (…). Imi fac o mea culpa ca am reactionat. Trebuia… nu stiu ce sa fac”, a spus Badalau la Senat.

Citeste si: Mirel Palada, prima declaratie dupa ce l-a batut pe Mihai Gotiu: ‘Nu mor caii cand vor useristii’

Liderul social-democrat a adaugat ca il va acuza pe Marin Anton de denunt calomnios si a insistat asupra faptului ca nu l-a lovit pe fostul deputat, mentionand ca detesta violenta.

„Este clar ca a venit pentru a ma provoca. Exista si denuntul calomnios, pe care cu siguranta il voi face. Nu l-am atins. Detest violenta si cred ca pur si simplu este o provocare mizerabila. (…) Eu sunt un om corect. Am trecut pe langa el, mi-a adresat cateva cuvinte urate, la care i-am raspuns”, a sustinut Badalau, potrivit Agerpres.

Totodata, presedintele executiv al PSD a mai spus ca nu l-a amenintat niciodata nici pe senatorul USR Mihai Gotiu.

„Am vazut ca si domnul Gotiu s-a trezit…. Eu n-am auzit ca l-as fi amenintat vreodata. Eu n-am auzit pana acum lucrul asta. O sa-l intreb daca o sa imi permita, de la vreo zece metri, daca eu l-am amenintat vreodata pentru ca, daca il amenintam, cu siguranta dumneavoastra stiati in a doua secunda”, a explicat senatorul PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: