politica

Badaran Nicolae loveste din nou: „V-as dori sa aveti o persoana de sex feminin in familie sa fie implicata, sa fie victima”

Senatorul PSD, Serban Nicolae, a transmis, marti, unor membri din cadrul Comisiei de Aparare ca le-ar dori ca in familie sa aiba o femeie care sa fie implicata intr-o agresiune, facand o paralela cu incidentul in care o femeie jandarm a fost lovita la protestul din 10 august.

Senatorul Serban Nicolae a participat, marti, la audierea din Comisia de Aparare din Senat in cardrul careia au fost audiati Ionut Sindile, seful Jandarmeriei Romane, Laurentiu Cazan, seful Jandarmeriei Bucuresti, ministrul de Interne Carmen Dan si prefectul Capitalei, Speranta Cliseru cu privire la incidentele din data de 10 august din Piata Victoriei.

In momentul in care responsabilii din Jandarmeriei au fost intrebati cu privire la informatia pe care purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Romane a transmis-o mass-media conform careia o femeie jandarm s-a ales cu coloana vertebrala fracturata in urma unei agresiuni in care a fost implicata, vinovati fiind mai multi protestatari furiosi, senatorul Serban Nicolae le-a transmis colegilor din comisie, membrii ai opozitiei ca le doreste in familie o femeie care sa fie agresata, pentru a vedea ca de fapt nu informatia transmisa este problema esentiala.

„Putem sa dam cu pumnii si picioarele intr-o femeie in uniforma, important este daca nu cumva a mintit purtatorul de cuvant al Jandarmeriei cand a vorbit de fractura de coloana. News-ul a fost fake, loviturile insa au fost pe bune si v-as dori sa aveti o persoana de sex feminin in familie sa fie implicata, sa fie victima si asa sa vedeti daca sunteti atat de relaxati si preocupati daca nu cumva se transmit informatii false”, le-a transmis Serban Nicolae senatorilor din comisie, informeaza Mediafax.

Reprezentantii Jandarmeriei audiati in comisie au declarat ca informatia pe care purtatorul de cuvant al Jandarmeriei a transmis-o in seara de 10 august, dupa incidentul in care a fost implicata femeia jandarm, s-a bazat pe un diagnostic primar pus de catre medici.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Operatiunea „Podul Crimeii”. Moscova dezvaluie ca ucrainenii au folosit combustibil solid de racheta in atacul asupra podului

Ziarul rusesc Kommersant, citand surse din cadrul investigatiei, a dat publicitatii modul in care fortele…

8 ore ago

Oferta educationala din partea militiei houthi: Studentii suspendati din cauza protestelor la universitatile americane isi pot continua studiile la Universitatea din Sanaa

Militia houthi din Yemen, aliniata cu Iran, care a perturbat transportul mondial pentru a-si manifesta…

10 ore ago

Oficiali ai Hamas si directorul CIA se vor intalni cu mediatorii egipteni pentru a discuta cea mai recenta propunere pentru un armistitiu

O delegatie a gruparii militante palestiniene Hamas se va afla, sambata, la Cairo, a declarat…

10 ore ago

ONU trage un semnal de alarma cu privire la noi legi din Spania care ar putea reabilita epoca Franco

Noile legi propuse de guvernele de coalitie regionala de dreapta si de extrema dreapta din…

10 ore ago

Armata americana anunta ca, din cauza vremii nefavorabile, va asambla debarcaderul pentru Gaza intr-un port israelian

Armata americana a anuntat, vineri, ca intrerupe temporar constructia unui debarcader in largul coastei Gaza…

10 ore ago