Badarania PSD-ista. Replica pentru o femeie gravida: ”Du-te si pregateste nasterea copilului si nu mai vorbi tampenii”

politica

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a avut noi iesiri suburbane in cadrul sedintei de joi a Consiliului General. Badulescu, mana dreapta a Gabrielei Firea, a jignit-o pe Ana Ciceala, consilier USR, facand referire la faptul ca este gravida.

”Doamna Ciceala, mi-e scarba sa te aud vorbind. Te rog eu frumos, lasa-ma in pace. Vezi-ti de treaba dumitale, ca esti femeie cu burta la gura. Du-te si pregateste-te de nasterea copilului, nu mai vorbi tampenii”, a spus Aurelian Badulescu.

La randul sau, consilierul Ana Ciceala a spus: ”Eu, in calitate de consilier general, am dreptul la cuvant, conform legii.  Referitor la aceste comentarii, nu ma cobor la nivelul dumneavoastra”.

„Firea s-a hlizit toata sedinta la grobianismele lui Badulescu”, a relatat consilierul PNL Ciprian Ciucu.

Europarlamentarul Clotilde Armand ii trasmite Gabrielei Firea ca ar trebui „sa-i crape obrazul de rusine”.

„Ce parere aveti despre colegul dvs, dna Firea?! Sunteti si dvs mama, nu? Va spun eu ce parere ar merita sa aveti: Ar trebui sa va crape obrazul de rusine amandurora, ar trebui sa iesiti public si sa va cereti scuze colegei mele, ar trebui sa-l demiteti pe acest exemplar al neghiobiei din PMB. Dar sunteti amandoi prea nesimtiti pentru un asemenea gest”, a scris Armand pe Facebook.

Citeste si: Firea se hlizeste in timp ce badaranul Badulescu lanseaza un potop de „marlanii” la adresa Opozitiei

Mai mult despre: , ,


Comentarii: