Badea s-a CRIZAT iar: „Antena 3 nu este vinovata de nimic. Se face o confuzie ticalosita”

news

Mircea Badea a intervenit foarte nervos intr-o emisiune la Antena 3, dupa ce a fost data sentinta in dosarul Antena Group, pentru a lansa acuzatii la adresa sefei DNA si a SRI.

„Antena 3 nu este vinovata de nimic. Se face o confuzie ticalosita intre Antena Group si Antena 3. Eu stiu ca toata lumea este nevinovata, asa reiese din dosar. Vina noastra principala este ca doamna Codruta s-a combinat cu ala de la RCS-RDS.

Domnul general Dumbrava de la SRI a spus foarte clar ca instantele sunt camp tactic. Acest dosar a fost realizat cu sprijinul SRI. Pe baza acestui faot si acest proces este camp tactic, sunt convins ca SRI a urmarit acest dosar pana la luarea deciziei”, a spus Badea la Antena 3.

Curtea de Apel Bucuresti a dispus joi condamnarea SC Antena TV Group SA la plata unei amenzi penale de 350.000 de lei in dosarul privind santajarea administratorului RCS&RDS Ioan Bendei.

Dan Voiculescu a fost condamnat de Curtea de Apel Bucuresti la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul privind santajarea administratorului RCS&RDS Ioan Bendei.

Instanta a dispus ca aceasta pedeapsa de doi ani inchisoare sa fie contopita cu cea de 10 ani primita anterior in dosarul ICA, ramanand pedeapsa de 10 ani, dar judecatorul poate dispune un spor de pedeapsa la judecarea liberarii conditionate.

Directorul general Antena Group Sorin Alexandrescu a fost condamnat la trei ani si sase luni inchisoare cu executare, iar Camelia Voiculescu, asociat si administrator al societatilor Antena TV Group, Antena 3 si Intact Production, a primit doi ani cu suspendare.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: