Badea sare pe Iohannis ca sa-l apere pe Sova. Atac URAT la adresa presedintelui

news

Mircea Badea il ataca pe Klaus Iohannis pentru ca presedintele si-a manifestat nemultumirea fata de votul senatorilor in cazul Sova.

„Domnul Iohannis a reactionat in Parlament la faptul ca Senatul s-a opus arestarii preventive a lui Dan Sova. Se chinuie de 2 luni doamna Codruta Kovesi sa-l aresteze pe Dan Sova si azi nu i-a iesit din nou. Treaba este ca domnul presedinte Iohannis a reactionat. In cazul Rarinca nu a reactionat, i s-a parut nesemnificativ. In cazul Codruta Kovesi-Dan Sova nu a mai putut sa rabde si a iesit din tacere”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

Realizatorul „In gura presei” la luat peste picior pe Klaus Iohannis, minimalizand realizarile acestuia ca primar al Sibiului. El a sustinut ca Iohannis a fost un primar care a „varuit centrul Sibiului”.

„Domnule Iohannis, mi-e foarte greu sa cred ca dumneavoastra, in calitatea dumneavoastra de eminent profesor de fizica si de primar care a varuit centrul Sibiului, nu puteti sa intelegeti un lucru foarte simplu: doamna Codruta, impreuna cu DNA-ul, nu au finalizat dosarul domnului Sova, nu l-au trmis in instanta, ca atare nu exista un proces care sa constate, pe fond, daca domnul Sova e vinovat sau nu”, a mai spus el, adaugand ca „doamna Codruta nu e interesata decat de un singur lucru: de arest preventiv”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: