Badea se lauda mereu cat de „cinstit” isi castiga banii. Document, Antena 3 insaseaza sume uriase de la primariile PSD pentru „servicii de publicitate”

politica

Primaria Sectorului 4, condusa de Daniel Baluta (PSD), a incheiat un contract de publicitate cu Antena 3 in valoare de peste 20.000 de euro pentru „servicii de publicitate”. Mircea Badea, vedeta a acestui post de televiziune, sustine aproape in fiecare seara ca Antena 3 este singurl post care incasseaza bani „cinstit”, din publicitate.

„Fara ce nu mai puteau trai locuitorii sectorului 4? Nici de data asta nu ati ghicit. Este vorba de ‘Servicii de publicitate media prin televiziune’ de la Antena 3. Nu suntem o tara saraca, ci o tara saracita!”, se mentioneaza pe pagina de Facebook „Banii nostri”, care a publicat informatia despre contractul dintre primaria lui Baluta si Antena 3.

antena

„Intact organizeaza conferinte fancy, cu europarlamentari si pesedisti. Radio Zu e partener media mai la toate circurile organizate de duamna. Pieleanu, sociologu de casa al PSD, contract cu PS 3 pentru monitorizare media. Acum asta. Voi nu urmariti A3, va zic io: mantra lui Badea e despre cum ei sunt platiti cinstit din reclama, vai, ce mai muncesc ei. Oare ei fac caietele de sarcini la PMB de se plange asa?”, a comentat si Zamfi Irina, o bucuresteanca foarte atenta la cheltuielile puplice ale primariilor din Capitala.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: