Badea si-a inceput campania anti-PSD: ”Stimati cetateni, va intreb, in cazul in care ati votat cu acest partid, PSD-ul, va intreb: e ok?”

news

Mircea Badea ii incita pe alegatorii PSD impotriva conducerii partidului si a guvernului condus de Mihai Tudose, enervat ca ministrul propus pentru Transporturi s-a declarat un admirator al DNA.

”Stimati cetateni, va intreb, in cazul in care ati votat cu acest partid, PSD-ul, va intreb: e ok? Am o intrebare deci pentru votantii PSD si ALDE: E ok sa fie in Guvernul Romaniei `total, total, total`? Ati votat ca sa fie asta in Guvern? Eu am votat cu lista PSD pe care se aflau foarte multi odiosi la Camera Deputatilor, pentru ca Liviu Plesoianu. Sunt foarte fericit ca Liviu Plesoianu, care era la coada listei, a intrat. M-am gandit, ba, eu votez, ca sa intre Plesoianu. La Senat, am votat, normal, cu Tariceanu. La Camera Deputatilor, nu puteam sa votez cu ALDE, pentru ca era sinistrul ala. De la PSD sunt cativa baieti valabili si mai multe doamne valabile. Adica nu: `mie-mi place politia politica si vreau sa o pup in c*r. total, total, total`”, a declarat Mircea Badea la Antena 3.

Felix Stroe a declarat, intr-un interviu din 2015 pentru presa din Constanta, ca sustine DNA „total, total, total”.

”DNA joaca un rol extraordinar. Chiar sunt cateodata mahnit cand se afirma ca nu s-a schimbat nimic in ceea ce priveste lupta anticoruptie. Daca nici in Romania DNA nu a punctat in lupta anticoruptie, sa ne bata Dumnezeu. Si cred ca e nevoie in continuare, inca 25 de ani, de DNA. Dupa 25 de ani mai vedem ce-o mai fi, dar eu am zis 25, n-am zis doi. Da, sustin DNA. Total, total, total”, spunea Stroe.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: