Badea si Ciutacu au sarit crizati sa apere onoarea lui Dragnea. Injuraturi abjecte la adresa lui Marius Vintila

news

Mircea Badea si Victor Coutacu au sarit sa-i ia apararea lui Liviu Dragnea, dupa ce Marius Vintila i-a reprosat in avion presedintelui PSD ca „minte o tara intreaga”. Relatarea lui Vintila a devenit virala pe retelele de socializare.

Mircea Badea a declarat ca ii este „scarba de specia asta de putzoi”.

”Un alt putzoi care are senzatia ca e educat si ca daca spune trei lozinci si doua insulte e foarte destept si a inteles el pe dracu sa-l ia. Mi-e scarba de specia asta de putzoi. Si de impotenta mamaligoasa a lui Dragnea”, a scris Mircea Badea pe Facebook.

Citeste si: Dragnea s-a trezit cu inca un roman care-i spune adevarul drept in fata: „Va bateti joc de tara asta si mintiti un popor intreg. Vreti sa legalizati hotia”. Reactia seful PSD

Si mai vehement in apararea onoarei sefului PSD este Victor Ciutacu, realizator la postul de propaganda al PSD, Romania TV.

„Un fel de fost sfert de vedeta, despre nimeni cat de cat informat nu poate spune pe loc cu ce se mai ocupa, devine eroul propagandei fiindca e mitocan in avion cu un politician pe care-l injura lumea. Si o face in trepte, in (cumva) familie. Intai il injura, ritualic, in aeroport, cu ocazia mitingului despre nimic, femeia lui. Dupa ce aia devine portstindardul putinteilor la minte, iese si el cu vitejia de cocalar ieftin. Dat fiind ca mai are neamuri, ma astept la un serial…

M-am intalnit si eu in spatii relativ publice, de regula la evenimente private, cu Basescu, iar asta in vremuri de jihad politic, nu de mofturi patetice, dar bruma de educatie pe care o am m-a impedicat sa-i scuip in farfurie”, a zis Victor Ciutacu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: