Badea, un nou recital de noaptea mintii: „Publicul meu e format din oameni inteligenti. Care scumpire la benzina, asta-i scumpire, propagandistilor?”

news

Mircea Badea, realizatorul emisiunii „In gura presei” de la Antena 3, una dintre vedetele reprezentative ale postului, a dat un nou recital, luni noaptea, prin care s-a straduit sa minimalizeze scumpirile si, de cealalta parte, sa il faca erou pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

„Un recital de ura revarsata asupra normalitatii”, a comentat jurnalistul Grigore Cartianu, care a oferit si cateva exemple din discursul lui Mircea Badea:

„Urlau unii: ‘S-a scumpit benzinaaaaa!’. Care scumpire, mai, propagandistilor? Cinci bani pe litru? Eu am bagat 40 de litri si am platit doi lei in plus. Doi lei la un plin de benzina – asta-i scumpire?!”

„Urla propagandistii ca s-a scumpit benzina de parca s-a triplat pretul”.

„Sunt subiecte mult mai importante decat doi lei in plus la un plin de benzina!”

„Iar cu ROBOR nu mai pot! Nu s-a intamplat nimic dramatic. Acum e isterie si reactie dementa. Nu se mai poate trai in tara asta!”

„Nu guvernul stabileste pretul la benzina si dobanda la bancile private! Si atunci, de ce injurati guvernul, mai, propagandistilor?”

„Legile lui Tudorel Toader sunt bune, foarte bune. Din pacate, ele se discuta in cheie isterica”.

„Ministrul Justitiei suporta presiuni oribile, inclusiv externe”.

„Nu poate sa te judece orice putoi. Hai, mars de-aici!”

„Legea a facut-o Monica Macovei, procuror comunist”.

„Sunt unii care pe-aici, pe la noi, fac ce vor, cand vor, dar in Coreea de Nord – nimic cu dilimanu’ ala” (referire la americani).

„Cretinii nu se uita la emisiunea mea, pentru ca publicul meu e format din oameni inteligenti”.

Pe masura ce isi radicalizeaza discursul tot mai tare in favoare PSD si a lui Liviu Dragnea, Mircea Badea devine tot mai des invitat si in celelalte emisiuni fanion la Antenei 3. El este prezent aproape constant la „Sinteza zilei”, emisiunea lui Mihai Gadea, recent fiind invitat sa il intervieveze pe presedintele PSD, Liviu Dragnea.

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: