Badea vrea o noua revansa cu motociclistul. Iar face pe viteazul: „A avut o lovitura norocoasa”

news

Mircea Badea sufereaza ca ar fi dispus sa lupte intr-un nou meci cu Teodor Emi, dupa numai trei zile de cand a fost facut KO in cinci secunde. El afirma ca motociclistul a avut o „lovitura norocoasa”.

„Bai, nene, mai terminati cu istericalele si bagatul capului in poza. Organizatorii sunt absolut ok si n-am nimic sa le reprosez. N-am spus absolut nimic inainte, nu intentionam sa spun nici dupa, dar ma forteaza istericii care si-au gasit o ocupatie.

Nu sunt genul care sa cer voie, aprobare, confirmare nimanui. Au fost respectate toate regulile, am avut viza medicala rezultata in urma unui control detaliat. S-a intamplat practic nimic in urma unei lovituri norocoase. Sunt ok, fac emisiuni live radio/tv de a doua zi.

M-am inscris ca orice alta persoana intr-o competitie bine organizata. Si cu asta, basta. Organizatorul si domnul Cristian Iordache si-au respectat toate intelegerile luate de comun acord. Lasati-i in pace!

P.S. Iar eu personal nu dau doi bani gauriti pe ‘grija’ sau ‘ingrijorarea’ isterica manifestata de ipocriti. Fiti barbati, hienelor!”, a scris Mircea Badea, marti, pe Facebook.

Multi dintre fanii sai de pe Facebook il incurajeaza pe Badea sa organizeze si o a treia runda.

Mai mult despre: ,

Comentarii: