Badou Jack, acuzatii grave dupa meciul cu Lucian Bute. Vrea sa-l umileasca pe roman

sport

Suedezul Badou Jack a lansat o serie de acuzatii grave dupa lupta cu Lucian Bute, pe care doi dintre cei arbitri de scaun au vazut-o la egalitate.

Campionul mondial WBC la categoria supermijlocie a fost intrebat daca decizia arbitrilor i se pare o simpla neintelegere a fenomenului sau ceva mai grav, precum coruptia, iar raspunsul sau nu s-a lasat prea mult asteptat.

„Poate ambele. Am castigat clar meciul, au fost peste 100 de meciuri la corp. Oricine se pricepe la box stie ca am castigat. Am luptat mai bine, l-am lovit la corp, am avut lovituri mai clare. A revenit in ultimele 2 runde, poate l-am lasat si eu, stiind ca sunt in fata. Inca mai invat, a fost o experienta pentru mine”, a spus Jack, scrie Sport.ro.

Acesta a continuat cu un discurs umilitor la adresa lui Lucian Bute. Jack sustine ca romanul a reusit sa il domine in ultimele runde ale luptei pentru ca s-a plictisit, el anuntand in acelasi timp ca nu se gandeste sa ii acorde revansa.

„M-am plictisit… Toata lumea stie ca sunt puternic in ultimele runde, dar chiar si asa am castigat meciul. Revansa? Pentru ce? Am dovedit ca am castigat meciul. Nu, nu vreau revansa”, a mai spus Badou Jack.

Lucian Bute a ratat sansa de a redeveni campion mondial la categoria supermijlocie dupa ce a remizat in duelul cu Badou Jack, campionul mondial WBC.

Doi dintre arbitrii judecatori au vazut o lupta egala, scor 114 – 114, in timp ce al treilea a vazut o victorie clara pentru suedez, 117 – 111.

Cum regulile partidei stabileau ca Jack isi pastreaza centura in caz de remiza, acesta ramane campionul mondial WBC, in timp ce Bute este nevoit sa isi caute un nou adversar.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: