politica

Badulescu il baga la puscarie pe Liviu Dragnea. Luni, le va spune procurorilor cum seful PSD a intervenit de 10 august

Aurelian Badulescu a declarat, vineri, ca in urma declaratiilor pe care le va face luni la Parchet, procurorii ar trebui sa mearga pe piste care „ar putea identifica faptul ca 10 august 2018 a fost creatia lui Liviu Dragnea”. Badulescu mai spune ca Jandarmeria a fost folosita pe 10 august.

„Situatia de pe data de 10 (10 august 2018 -n.r.) aduce noi situatii cunostinta Parchetului, care va trebui, in urma acestor declaratii pe care le voi da si care nu au avut legatura cu ce m-au intrebat procurorii la acel moment, sa porneasca pe alte piste pentru a identifica, in opinia mea, daca sau nu 10 august 2018 a fost creatia lui Liviu Dragnea”, a declarat, vineri, viceprimarul Aurelian Badulescu, la o dezbatere publica la Primaria Capitalei.

Intrebat daca interventia Jandarmeriei din 10 august a fost legala, Badulescu a precizat: „Am sa mentin intotdeauna: in acea zi, Jandarmeia a fost folosita fara stirea lor intr-un joc in care oamenii au avut de pierdut, atat jandarmii, cat si oamenii care au intrat in contact cu jandarmii. A fost o interventie proportionala, iar ordinele care se dadeau catre Jandarmerie si discursul public au fost doar de a muta dinspre Jandarmerie cine este de fapt obiectivul si cine este creierul acestei miscari. Niciodata sa nu uitati: revolutiile si miscarile de strada au un epicentru. Politicul”, a mai precizat Aurelian Badulescu, citat de Mediafax.

Precizarile viceprimarului vin dupa ce acesta a sustinut miercuri seara ca declaratiile pe care le-a facut initial la Parchetul General, in ancheta privind violentele din 10 august 208, au fost mincinoase.

De asemenea, Badulescu a precizat joi ca ar fi fost chemat din nou la Parchet, pentru ziua de luni.

Aurelian Badulescu a declarat, vineri, la Primaria Capitalei, ca zliele lui in PSD sunt numarate, iar razboiul pe care partidul il poarta cu el este, de fapt, un razboi cu primarul general, Gabriela Firea. Badulescu spune ca se va sacrifica pentru Gabriela Firea.

„La acest moment, este un consilier general, acolit al militiei spirituale, care isi doreste acest lucru, care alearga prin Primaria Capitalei si apeleaza la mila consilierilor generali de a sustine acest proiect. Prezenta neoportuna de ieri a primarului Sectorului 6, Gabriel Mutu, a fost pe fondul unei disperari. Consilierii generali nu-si doresc acest lucru, pentru ca, pe langa iesirile mele, uneori atipice, dar din constructia mea, cunosc si ceea ce am facut pentru Bucuresti, iar dumneavoastra, presa, ati fost alaturi de mine si stiti ca niciodata nu am fost departe de problemele Bucurestiului”, a declarat, vineri, Aurelian Badulescu, la o sedinta la Primaria Capitalei.

Potrivit acestuia, miza revocarii si suspendarii lui este Gabriela Firea, iar tot acest scandal politic este condus de „o militie spirituala”

„Cu siguranta este un joc politic in care Gabriela Firea este principala miza. Daca va trebui sa ma sacrific, sa securizez lupta Gabrielei Firea, o voi face, dar intotdeauna o sa subliniez faptul ca este impotriva a ceea ce isi doreste un om liber intr-o tara, este o chestiune impusa de un grup pe care eu nu vreau sa-l numesc altfel, o militie spirituala, la care vrea sa ajunga: slabirea primarului general din cauza modului in care este perceptia publica a persoanei Gabriela Firea (…) Este lupta intre Liviu Dragnea, disperarea unui presedinte de partid de a tine monolit un partid care ii serveste intereselor dumnealui in detrimentul unor oameni care vor sa duca la bun sfarsit niste programe pentru cetateni. Imi asum ceea ce stiu, oricum viata mea in PSD este o chestiune de zile si tocmai de aceea spun ca, daca voi avea ceva de spus, intotdeauna o voi spune, lucru pe care il voi face si luni, la ora 10.00 (la Parchetul General, cand va fi audiat in dosarul protestului din 10 august 2018, n.r.)”, a mai declarat Aurelian Badulescu.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Scripcaru sau Coliban? Sondaj PSD-ist la Brasov, cine ar castiga alegerile pentru Primarie. PSD il sustine pe fostul primar penal George Scripcaru

Presedintele PSD Brasov, Marius Dunca, a anuntat joi ca organizatia sa a realizat un sondaj…

2 ore ago

SUA testeaza o drona supersonica pentru a concura cu China. Beijingul sustine ca a ajuns la Mach 16 – Video

Compania americana Venus Aerospace a anuntat ca a testat cu succes un motor cu detonare…

3 ore ago

Barbati deghizati in femei au talharit bucuresteni atrasi de anunturi pe site-uri de escorte

Caz mai putin obisnuit de talharie in Capitala. Mai mjulti barbati deghizati in femei au…

4 ore ago

Batalia pe cipuri. Presedintele Xi i-a transmis premierului olandez: „Nicio forta nu poate opri avansul tehnologic al Chinei”

Progresul tehnologic al Chinei nu poate fi oprit, i-a spus presedintele chinez Xi Jinping premierului…

3 ore ago