Badulescu, la DIICOT, gata sa o toarne pe Carmen Dan in dosarul 10 August: „Acest dosar va lamuri intru totul cine si ce si-a dorit sa se intample la 10 august”

news

Vicepremierul Aurelian Badulescu a declarat, joi, inainte de audierile de la DIICOT din dosarul 10 august, ca speta „va lamuri intru totul cine si ce si-a dorit sa se intample” la mitingul antiguvernamental al diasporei din urma cu mai bine de un an.

„Acest dosar va lamuri intru totul cine si ce si-a dorit sa se intample la 10 august. Dupa ce voi da, astazi, declaratie in fata procurorilor, o sa fac de fapt ceea ce a indemnat si presedintele acestei tari, o justitie publica, adica sa cunoasca oamenii cine si ce i-a adus ca ei sa sufere, pe de o parte, iar ceilalti, jandarmii, sa traga pe de alta parte”, a declarat Aurelian Badulescu, inainte de a intra la audieri.

Intrebat de ce nu a facut aceasta „justitie publica” pana acum, viceprimarul Capitalei a raspuns: „Nu, aceasta justitie publica, cred ca gresiti… eu cred ca am fost singura persoana care am adus critici si am spus adevarul despre 10 august. Asa ca nu cred ca dumneavoastra aveti dreptate”.

Aurelian Badulescu anunta, in februarie 2019, ca va face dezvaluiri cu privire la episodul protestelor din 10 august. Viceprimarul Capitalei a declarat ca va pune la dispozitia prezei documente care sa demonstreze „implicarea si modul in care binomul Liviu Dragnea – Carmen Dan a reusit sa manipuleze structurile” pe 10 august, potrivit Agerpres.

„Zilele urmatoare voi pune la dispozitia presei documente din timpul evenimentelor si documente care fac parte si au fost deja depuse la Parchetul de pe langa Inalta Curte – Sectia militara, documente din care veti vedea implicarea si modul in care binomul Dragnea – Carmen Dan a reusit sa manipuleze structurile din acea zi, astfel incat Jandarmeria sa fie ciuca batailor.

Imi asum ca intotdeauna aceste lucruri, am participat la aceste evenimente, iar intrebarea mea retorica nu este o intrebare a unui om care nu are ce spune. Dana, unde ai fost pe 10 august? Dana, poti sa imi spui discutiile pe care le-ai avut cu numitul Liviu Dragnea si Arsene impreuna cu secretarul de stat plecat de la Interne si, in secret, numit la Ministerul Apararii Nationale? Dana, ai curaj pana vei fi pusa pe lista lui Liviu Dragnea de europarlamentare, sa nu lasi Jandarmeria sa traga ceea ce ai reusit tu sa faci in baza unei intelegeri prealabile cu Liviu Dragnea”, declara Aurelian Badulescu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: