politica

Badulescu sare cu bocancii si pe Maia Sandu: „E urmasa progresista a NKDV-istei Ana Pauker, venita odata pe tancurile sovietice”

Aurelian Badulescu, om de incredere al Gabrielei Firea si consilier general din partea PSD, are o postare jignitoare si la adresa noului presedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu. „Individa, nasita din cuncubinajul Trump-Merkel, e urmasa progresista a NKDV-istei Ana Pauker, venita odata pe tancurile sovietice”, sustine Badulescu.

„Pentru presedintele ales al Republicii Moldova, Maia(kaia) Sandu, NATO nu este o optiune. Tara sa nu va adera la Alianta Atlanticului de Nord. Pentru ea coruptia e o problema.

Diavolul cand vrea sa ia mintile oamenilor face fel de fel de scamatorii. Unionistii au luat o noua plasa. Au crezut ca prin Maia(kaia) isi vor vedea visul cu ochi. Presedinta guberniei ruse nu e decat o matrioska de plimbat creierele plate prin tundra siberiana.

Individa, nasita din cuncubinajul Trump-Merkel, e urmasa progresista a NKDV-istei Ana Pauker, venita odata pe tancurile sovietice.

Moscova se reinterpreteaza, ca orice mare putere. E ca sarpele cu multe capete. Ii tai unul, rasar trei zdarovaie. Maia(kaia) e doar unul din maretul plan de ocupatie pe termen lung.

Putin ii da lui Merkel energie, lui Putin Merkel i-a garantat vasalitatea guberniei. Simplu ca o marca zeiss.
Partenerul strategic nu zice nimic? Pai ce sa zica? Moldova e predata demult la cheie Ursului rusesc, inca de pe timpul sovietelor, cand doctrina Brzezinski (un polonez americanizat) a fundamentat principiile de extindere ale NATO.

El este celebrul initiator al conceptului de Coridor de securitate al NATO, de la Marea Baltica la Marea Neagra. Adica, un sir de state independente cu rol de tampon intre cele doua mari puteri militare.

Maia(kaia), saraca de ea, e prinsa ca Ana Karennina intre tampoane. Zice ce are voie sa zica si face doar ce i se spune sa faca. In rest, toata campania ei nu a fost decat o propaganda ascunsa pentru Moscova care – va mai amintiti? – nu crede in lacrimi. Mai rasfirati, tovarasi, ca se vede Kremlinul printre craci”, a scris Badulescu pe Facebook.

In urma cu un an, Badulescu a efectuat o vizita oficiala la Chisinau unde s-a intalnit cu primarul Ion Ceban, care provien din partidul lui Igor Dodon, PSRM. Badulescu s-a intalnit cu Ceban la scurt timp dupa ce socialistii prorusi ai lui Dodon au trantit guvernul Maia Sandu.

„Este o onoare sa fim astazi la Chisinau. Pentru noi aceasta colaborare este una fundamentala, astfel incat institutiile noastre sa poata beneficia de experienta celor doua unitati administrative, iar proiectele pe care intentionam sa le realizam impreuna, sa aiba obiectivul si rezultatul scontat. Ne propune sa facem cat mai mult, astfel ca cetatenii municipiului Chisinau sa fie multumiti”, spunea Badulescu.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Un tablou valoros furat din Oxford (UK) a fost recuperat in Romania. Tabloul valoreaza cateva milioane de euro

Un tablou din secolul al XVII-lea care a fost furat din galeria de arta a…

13 minute ago

Seful CJ Calarasi, prezent la DNA Constanta unde asista la o perchezitie informatica

Seful CJ Calarasi, Vasile Iliuta (PSD), este prezent vineri dimineata la sediul DNA Constanta pentru…

30 de minute ago

Un bombardier Tu-22M3, purtator de rachete de croaziera, s-a prabusit in Rusia, cel mai probabil doborat de artileria antiaeriana ucraineana – VIDEO

Vladimir Vladimirov, guvernatorul regiunii ruse Stavropol Krai, a declarat ca un avion s-a prabusit in…

14 minute ago

Ministrul de Interne, Catalin Predoiu, da asigurari ca „nu exista riscul unui flux masiv de migranti ilegali” in Romania

Ministrul de Interne, Catalin Predoiu, a afirmat ca, de la inceputul acestui an, s-au inregistrat…

44 de minute ago

FMI prognozeaza ca economia „de razboi” a Rusiei va creste cu 3,2% in 2024, depasind toate economiile avansate, inclusiv SUA

Potrivit Fondului Monetar International, se asteapta ca economia Rusiei sa creasca semnificativ mai rapid decat…

O oră ago

Germania va reconstrui Ucraina dupa razboi, anunta vicecancelarul Robert Habeck. Politico: „Vor fi bani de facut din reconstructia Ucrainei”

Aflat in Ucraina, Robert Habeck se gandeste la viitorul de dupa razboi, relateaza Politico. Impreuna…

24 de minute ago