Bagat de PSD la Curtea de Conturi, Badalau anunta ca „am decis sa NU plec din politica”

politica

Senatorul PSD Niculae Badalau a anuntat, cu ocazia vizitei pe care conducerea PSD a facut-o in Giurgiu, ca el nu pleaca din politica. Badalau a fost ales recent vicepresedinte al Autoritatii de Audit in cadrul Curtii de Conturi, functie publica in care nu ar trebui sa mai faca politica.

„Colegii si prietenii mei din conducerea centrala a Partidului Social Democrat au venit, seara trecuta, la Giurgiu, pentru a-i cunoaste pe toti candidatii nostri la alegerile locale din 27 septembrie! Le multumesc lui Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu, profesorului Vasile Dincu si lui Paul Stanescu pentru ca au transmis un mesaj de unitate, de incredere si de sustinere pentru organizatia PSD Giurgiu!

La randul meu, i-am asigurat pe toti colegii de la Giurgiu ca le voi fi alaturi, in continuare, ca nu voi lasa niciodata organizatia la greu si ca am decis, asadar, sa nu plec din politica!

PSD Giurgiu ramane #ECHIPA_Numarul_1, vom castiga si aceste alegeri, pentru ca am demonstrat ca vrem si putem sa modernizam intreg judetul Giurgiu. Am facut acest lucru in ultimii 4 ani si vom #Continua_Impreuna!”, a scris Badalau pe pagina sa de Facebook.

Pe 30 iunie, Niculae Badalau a fost desemnat de Parlament ca vicepresedinte al Autoritatii de Audit, fiind votat de 294 de parlamentari. „Ma recomanda ca am fost membru al Guvernului si cele 3 mandate de parlamentar”, a spus Badalau.

Curtea de Conturi exercita controlul asupra modului de formare, de administrare si de intrebuintare a resurselor financiare ale statului si ale sectorului public.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: