politica

Bahmuteanu, fake grosolan. Poza cu Orban la restaurant din 2018, prezentata ca fiind de acum: „Voi stati acasa si Orban prin restaurante”

Adriana Bahmuteanu a postat un fake grosolan pe Facebook legat de Ludovic Orban care a generat aproape 2.000 de distribuiri si peste 500 de comentarii in care premierul este injurat. O fotografie din 2018 cu Orban intr-un restaurant a fost prezentata ca fiind de acum.

„Mda, asta e democratia, voi stati acasa si Orban prin restaurante… ce-i mai place viata!!!! (acum cateva ore, cu organizatia de tineret Alba)”, a scris Bahmuteanu pe Facebook.

Numerosi fani ai lui Bahmuteanu s-au apucat sa il injure pe Orban.

Insa fotografia este din anul 2018, de acum doi ani. Dupa cum se vede si din poza postata de Bahmuteanu, fotografia a aparut pe site-ul alba24.ro. Petrecerea a avut loc la finalul Galei „Tineri pentru viitorul Romaniei”, un eveniment organizat de TNL Alba, la Vintu de Jos. Fotografia originala poate fi vazuta aici.

„O individa sinistra, fosta candidata la Primaria Sect. 1 (?!?) pe numele ei de toapa Adriana Bahmuteanu – a aruncat cu buna stiinta (ieri) pe Facebook o fotografie cu premierul Ludovic Orban, mentionand ca este ‘de acum cateva ore’. In imagine apare prim ministrul la masa cu mai multi liberali, intr-o sala ticsita de invitati, niciunul cu masca. Sute de comentarii, laturi si injuraturi, mii de share-uri si multi oameni pacaliti de un #fakenews mai jenant decat pliciul lui Prigoana in prime time”, a comentat Florin Ghioca pe Facebook.

De altfel, numerosi comentatori i-au sesizat Adrianei Bahmuteanu acest aspect insa nu si-a corectat postarea.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

O oră ago

Franta depaseste (din nou) Marea Britanie in cursa investitiilor straine, pe fondul incetinirii cresterii economice in Europa

Franta a ramas cea mai atractiva destinatie din Europa pentru investitiile straine directe in 2023,…

12 minute ago

UE anunta un pachet de ajutor de 1 miliard de euro pentru Liban, in incercarea de a reduce fluxul de refugiati sirieni

Uniunea Europeana va oferi Libanului un ajutor financiar de 1 miliard de euro pe o…

10 minute ago

Veste pentru Moscova. Lituania anunta ca batalionul american va ramane in tara pe termen nelimitat, nu pana la sfarsitul anului 2025

Ministrul lituanian al Apararii, Laurinas Kasciunas, a declarat ca batalionul militar american va ramane in…

53 de minute ago