Balamuc la Antena 3. Scandal in direct intre Dana Grecu si Codrin Stefanescu: „Trageti-mi si trei palme!”

news

Scandal la Antena 3 intre realizatoarea Dana Grecu si secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu. Grecu s-a enervat dupa ce Stefanescu a spus ca nu are nimic impotriva manifestarilor de strada.

Stefanescu a tinut sa ceara insistent, in timpul unei emisiuni moderata de Dana Grecu, sa i se permita sa vorbeasca un minut. Cand a declarat ca nu are nimic impotriva mitingurilor, Dana Grecu s-a enervat si l-a oprit. „Ati vorbit un minut si jumatate”, i-a reprosat Grecu, foarte scrupuloasa.

Stefanescu nu a tinut sa-i ofere o replica acida: „Ma trageti si de urechi. Trageti-mi si trei palme si spuneti-mi sa suntem lasi”

„Terminati cu victimizarea. Legea este pentru toti, terminati cu prostiile astea”, a insistat realizatoarea Antena 3. Ea a a cerut ca autoritatile sa ia atitudine fata de protestele de strada, pe care le-a catalogat ca „ilegale”.

„Este dreptul lor sa protesteze. Mitingurile sunt OK, ce face ‘securitatea’ nu-i OK. Este horror ce face pe Facebook, ce mesaje primim, ne trucheaza pozele, suntem umpluti cu rahat”, a tinut Codrin Stefanescu sa se planga.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: