Balamuc fara precedent. Antena 3 anunta ca ministrii ALDE s-au razgandit, nu isi mai depun demisiile. Nu au incredere in PSD

actualitate

Antena 3 a anuntat, joi dimineata, ca ministrii ALDE au decis sa nu isi mai depuna demisiile din guvern. Conducerea ALDE a decis, miwercuri, sa ii retraga sprijinul politic lui Sorin Grindeanu.

„Ministrii ALDE s-au razgandit si au decis sa nu isi mai depuna demisiile. Mai intai vor sa-si vada colegii din PSD ca vor face acest pas, iar apoi ii vor urma. Ieri anuntasera ca vor fi primii care isi depun demisiile”, a transmis Antena 3.

Joi, la ora 10.00, ca cabinetul premierului nu sosise nicio demisie din partea ministrilor.

UPDATE Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, joi, ca, din ce stie, demisiile ministrilor PSD si ALDE au fost deja depuse la Secretariatul General al Guvernului, insa nu toti membrii Cabinetului au facut acest gest, asa cum afirma, miercuri, presedintele PSD, Liviu Dragnea. „Eu cred ca s-au inregistrat demisiile, nu stiu, nu am aceasta confirmare. Demisiile noastre au ajuns la Secretarul General al Guvernului. (…) Pana cand demisia nu se publica in Monitorul Oficial ocupam inca aceste portofolii, dar trebuie sa avem grija sa nu ne depasim competentele expres prevazute de lege”, a spus ea.

ALDE are patru ministri in Guvernul Grindeanu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

 

Comentarii: